BOMBA: Danut Cuclea, un primar al contractelor cu dedicatie. Toate atribuirile directe din mandatul lui Danut.

24 Mai 2016, 13:57 | 3500 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea, un primar al contractelor cu dedicatie.

La cererea mai multor cititori publicam toate contractele atribuite direct de actualul primar.  Danut evita licitatiile pentru a nu avea surprize.

Click aici pentru a vedea toate contractele atribuite direct de actualul primar.

Iata ce scriam cu o zi inainte:

Continuam seria dezvaluirilor despre furtul organizat din Primaria Turnu Magurele. Marea majoritate a contractelor din mandatul lui Danut Cuclea sunt atribuiri directe catre firmele protejate.
Pe parcursul a mai multor zile o sa va prezentam cum actualul primar stie sa directioneze banii nostri catre anumite conturi. Pur si simplu nimic nu este lasat la voia intamplarii. Pana si ultimul leut ajunge unde trebuie. De la hartie la asfaltari, toate contractele sunt cu dedicatie. Valoarea totala a atribuirilor directe este de aproximativ 60 de miliarde lei vechi. In cazul normal al organizarii de licitatii se facea o economie de 20 de miliarde lei vechi. Click pe fotografii pentru a va minuna de ce stie sa faca Danut Cuclea.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
r pe 26 Mai 2016, 14:12
#7
licitatie
Ceea ce ati prezentat nu este altceva decât nişte documente publice care se regăsec pe site la ANRMAP cât şi în SEAP. Toate contractele atribuite sunt legale. Conform OUG 34/2006. Sunt contracte de servicii şi contracte de livrare de produse. Dacă vroiai să faci cerere de ofertă, Sistemul Electronic de Achiziţii Publice nu îţi permite aşa ceva, întrucât valoarea contractului ce urmează a fi atribuit este sub pragul valoric impus de lege. Iar dacă vorbim de licitaţii, pragul este cu mult mai mare decât cel de la cererea de ofertă. Între atribuirile directe pe care le prezentaţi şi cerere de ofertă este o diferenţă de zeci de mii de euro, iar între cerere de ofertă şi licitaţie este o diferenţă de sute de mii de euro. Aşa că nu mai dezinformaţi. La ce sume aţi prezentat nu se putea face cerere de ofertă pentru că nu îţi permite sistemul electronic. Îl sfătuiesc pe domnul crăcea să mai citească legea. Primăria i le-a dat lui crăcea pentru că sunt documente publice.
Julea pe 25 Mai 2016, 09:46
#6
PSD,partidul HOȚ/MINCINOS/TICĂLOS.
Cand toți cei responsabili de cheltuielile din Primăria Turnu Măgurele vor fi chemați la DNA și PARCHET,să dea socoteală pentru cheltuirea banului public,atunci chiar nu va mai fi loc de comentarii,pro sau contra.Vă garantez!Ei chiar stiu cine și cum au cheltuit banii,dar tocmai ei se află printre cei ce vin cu tot felul de motive și scuze legate de felul în care trebuia aplicată o licitație și,însăși legea.Vom vedea cinea a avut dreptate.
un magurean pe 25 Mai 2016, 08:47
#5
dănuț un primar aservit interesului personal si nual pop**ației
primarul actual un primar aservit intereslui de grup pentru bunăstarea lor,pentru pop**ație mai puțin,primarule nu uita că votul nuțil dă dreagnea ci pop**ația oraslului .dreagnea te deleagă,pop**atia te alege,dar din păcate orasul suferă adică noi pentru incapabilitatea ta managerială,du-te tată acasă că nu ai nimic de a face cu orasul,mandatul tau un dezastru

snake
Rodian pe 25 Mai 2016, 01:47
#4
Gogutz
Contract împărțit în patru cu aceeași firmă și în aceeași zi. Am făcut plingere, a fost amendat primarul și plata a fost făcută de Primărie din taxele și impozitele dumneavoastră. Trebuia să plătească primarul nu noi contribuabili. Cereți dragi turneni chitanța cu care a făcut plata Cuclea și lămuriți-va. Bisboc.
Andrei pe 24 Mai 2016, 22:59
#3
Minciuna si dezinformare
. Atribuirea, dupa cum se vede in documentul prezentat s-a facut conform legislatiei in vigoare si nu este vorba de nici un furt al banului public.

Cand te incadrezi in valoarea acestui articol si de vrei nu poti sa atribui contractul prin licitatie . Minciunile tale sunt ieftine . De ce nu ai facut plangere penala ca nu s-a respectat legea ?.Incearca sa castigi increderea oamenilor si sa te voteze prin ideile tale despre ceea ce trebuie facut in oras
Saracu pe 24 Mai 2016, 20:46
#2
Mafia
Cuclea=Gogu piticu=Mohanu=Dragnea= Borfasi
Străzi făcute praf pe 24 Mai 2016, 18:06
#1
TelDrum SA+WFA
TelDrum SA.+WFA = furt din banul public, contracte atribuite direct,fără licitatii.În județul cu Teldrum avem cele mai proaste drumuri și lucrări de proastă calitate făcute din bani publici.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.