Claudiu Cracea - campanie electorala.

24 Mai 2016, 09:44 | 3242 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea - campanie electorala.

Ieri am fost, din nou, in cartierul Catanga. Din ce in ce mai multi cetateni, mai ales tineri, dar si batrani, vin la intalnirile cu mine si echipa mea. Toti zambesc si spera ca, dupa alegeri, viata lor se va schimba in bine. Le-am spus ca pot alege sa continue sau sa spuna STOP si sa incercam sa facem ceva cu acest oras, inainte de a fi prea tarziu.

sursa: pagina de facebook a candidatului Claudiu Daniel Cracea.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
un magurea pe 25 Mai 2016, 08:37
#3
dănuț frate ti-a sunat ceasul
cu respect spun că mandatul primarului cuclea a expirat /si afirm că nu este demn pentru un al 2 mandat,orasul nu constă numai drumuri si canalizare, pe care se laudă că a făcut cîte ceva,față de precedesorul sau a facut în domeniul stradal,dar există o gramadă de alte lucruri care nu le-a facut pt că nu intereseaza,nu avem o sală de vernisaj si expoziți,nu unloc de petrecerea timpului liber se investesc bani aiurea în sali de care nu trebuiesc nu,avem tualete publice serviciul de salubritate este deficitar,adimistrare orasului sufera loc*ri de muncă lipsă,un edil priceput sar fi preocupat să aibă mai multe loc*ri de muncă nu să stai în primarie să dormi,4aniapoi să te aleagă lumea

Niste alegatori pe 24 Mai 2016, 20:43
#2
Cucleooo,tine-ti angajatii la serviciu,nu în campanie!
Da mai Danute,dar nici masinaria DNA nu va da gres.
Danut Cuclea pe 24 Mai 2016, 10:04
#1
Dreams
Visati frumos pina pe 5 iunie . Masina PSD-ista de vot nu va da gres nici de data aceasta. Inca 4 ani eu voi trai bine,iar voi din ce in ce mai prost.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.