România negociază cu un producător de maşini electrice deschiderea unei uzine. Borc: Există discutii la nivel incipient .

26 Aprilie 2016, 19:13 | 2631 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Tesla.

Romania are "discutii incipiente" pentru atragerea unui producator de masini electrice, a declarat intr-un interviu pentru HotNews.ro vicepremierul Costin Borc, ministru al Economiei.

Intrebat daca e vorba despre o companie europeana sau una americana, Costin Borc a raspuns: "Mai lipsea sa ma intrebati daca e o companie al carei nume incepe cu "T" si se termina cu "esla". S-ar putea. S-ar putea", a declarat ministrul pentru HotNews.

Discutia despre eventuala atragere in Romania a unui producator de masini electrice a pornit de la programul guvernamental Rabla Plus lansat in urma cu o saptamina, program care prevede facilitati fiscale considerabile atit pentru cumpararea de masini electrice, cit si pentru crearea infrastructurii de alimentare.

Vehiculul „Model 3“ produs de americanii de la Tesla Motors a făcut deja valuri în întreaga lume. Primul automobil de serie primit de public ca lansarea unui nou iPhone pune presiune pe producătorii consacrați, însă prezentarea sa propune mai multe întrebări decât răspunsuri.
E complet electric, poate parcurge 340 de kilometri cu o singură încărcare și costă 35.000 de dolari. Asta în Statele Unite, pentru că în alte zone ale globului prețul va fi anunțat după debutul livrărilor.

Cu o astfel de rețetă, unică în prezent printre comercianții de vehicule electrice, Model 3 produs de Tesla Motors a reușit să dea peste cap toate prognozele analiștilor și să bată orice record de semnare a unor contracte de vânzare – cumpărare din domeniu.

„Prețul chiar va fi de 35.000 de dolari. Și vreau să subliniez că, la acești bani, fără nicio opțiune, vom livra o mașină uimitoare.” Elon Musk, CEO Tesla Motors

sursa: capital.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
. pe 08 Mai 2016, 15:52
#4
..
Ne vor face si noua, somerilor, cadou, o masina?!
ix pe 27 Aprilie 2016, 18:15
#3
ai dreptate
Am observat că este o ironie dar îți lasă un gust amar,măcar să înțeleagă cât mai multă lume încotro vrem să o luam
Costy pe 26 Aprilie 2016, 21:16
#2
.
E ... si nu a dorit sa sublinieze, dar 150 % proiectul se va derula in Turnu Magurele !
ix pe 26 Aprilie 2016, 20:32
#1
radem?
la nivelul de trai si al șomajului din județ articolul este putin ieșit din cadru
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.