VICTOR PONTA DEMISIONEAZĂ: "Începând de astăzi, îmi depun MANDATUL meu şi al Guvernului"

04 Noiembrie 2015, 11:13 | 2130 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Victor Ponta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că premierul îşi va depune mandatul. Imediat, Victor Ponta a ieşit la declaraţii şi a confirmat afirmaţiile lui Liviu Dragnea. 


UPDATE 10.55 Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a spus că premierul Victor Ponta a luat cea mai bună decizie. "Cred că Victor Ponta a făcut ce trebuia în cel mai sincer mod. Era necesar, după părerea mea. Trebuia să demisioneze demult, aşa simt eu. Eu cred că o dată cu modificarea legii electorale se diminuează nivelul de corupţie la nivel politic înalt. Nu vor reuşi doar instituţiile să rezolve probeleme corupţiei. O să fiu foarte sincer. Dacă aş fi preşedinte aş nominaliza un premier care ar face faţă situaţiei la zi. Nu m-as consulta foarte mult cu partidele. Aş merge pe un premier pe care mi l-aş asuma. Aş avea mai multe, dar nu vreau să le spun. Noul premier trebuie să îşi asume pomenile anunţate de Ponta, care vor intra în vigoare de la 1 decembrie. Responsabilitatea preşedintelui e să nu desemneze un premier asupra căruia să nu fie suspiciuni de corupţie. Nu putem să ne călcăm în picioare Constituţie şi legi pentru că mi-e teamă de stradă ", a spus Traian Băsescu la B1 TV.

UPDATE 10.45 Victor Ponta a făcut primele declaraţii. "Începând de astăzi îmi depun mandatul de prim ministru şi, implicit, al Guvernului. Eu niciodată nu mă bat cu oamenii. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au votat acest guvern. Sper ca depunerea mandatului să satisfacă nevoile protestatarilor. Până când noul guvern va fi instalat, ne vom face treaba în continuare. La ora patru o să avem o şedinţă de guvern ca să le mulţumesc tuturor miniştilor",a spus Victor Ponta.

Liderii coaliţiei de guvernare se reunesc de urgenţă în şedinţă, după protestul de aseară.

„Noi ne-am asumat, împreună, nişte principii la Congres. Am stabilit că producem o ruptură totală de trecut, de veciul mod de a face politică. Am hotărât că facem politică pentru oameni. Asta înseamnă că nu trebuie să fii surd sau orb atunci când oamenii îşi strigă nemulţumirea în stradă, nemulţumiri legitime şi dorinţe legitime. Unii parteneri de-ai noştri nu doresc să-şi asume nicio responsabilitate şi nu înţeleg că nu se mai poate face politică rupţi de societate şi de ceea ce cer oamenii. Deci, dacă ei nu-şi asumă, premierul a hotărât să-şi depună mandatul, pentru că nu se mai poate continua aşa. O să avem o întâlnire în coaliţie, să ne vedem la ora 1, împreună cu prim-ministrul, să vedem care este calea de urmat”, a declarat Liviu Dragnea.

Declaraţia lui Liviu Dragnea vine după ce, marţi seară, peste 25.000 de persoane au ieşit în stradă cerând demisiile lui Victor Ponta, Gabriel Oprea şi primarul secotului 4, Cristian Popescu Piedone.

sursa: evz.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
NOI - MAJORITATEA ! pe 07 Noiembrie 2015, 00:56
#9
SAMBATA SEARA 06 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC !


SAMBATA SEARA 07 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



SAMBATA SEARA 07 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



SAMBATA SEARA 07 NOIEMBRIE ORELE 19:00 MITING DIN NOU LA PARC ! DITRIBUITI PE FACEBOOK SI TOATE RETELELE DE SOCIALIZARE SI VA ASTEPTAM ACOLO PE TOTI PTR MANIFESTARE !



VA ASTEPTAM CU DRAG PE TOTI CU MIC SI MARE PTR MANIFESTARE ! AU FOST IN SEARA DE VINERI SI COPII DE 7 ANI !
ion pe 05 Noiembrie 2015, 14:44
#8
da
Am fost si merg in continuare chiar daca vom fi putinicare avem c*raj sa luptam in acestjudet ucis de mafia politica psd ista
SNI pe 05 Noiembrie 2015, 11:51
#7
INTREBARE
Vad ca vorbiți frumos. Dar, in strada ati fost? Eu da. Si mai merg. Veniți si voi?
ion pe 05 Noiembrie 2015, 06:35
#6
Atentionare
Daca penalul si il câpo di tuti capi dragnea va impune un premier si va nominaliza din umbra guvernul va fi mai rau decat pe vremea lui ponta. Acum trebuie sa scapam si de el care este principalul pericol pentru democratia din tara.Jos dragnea si lingaii din spatele lui.
Serban pe 04 Noiembrie 2015, 19:19
#5
ROMANIA IESE IN STRADA
Ne-ati mintit si amagit bunicii si parintii,ati furat cit pentru 10 generatii,ati distrus sanatatea,invatamintul si justitia,ati pus economia tarii pe butuci,ati taiat fara mila padurile tarii,ati distrus visele si sperantele tinerilor ce au iesit in strada in 1989.Ati distrus viitorul acestei tari.Asta ati facut voi,politicienii de astazi.
NOI - MAJORITATEA ! pe 04 Noiembrie 2015, 16:29
#4
ASA STA TREABA
"GUVERN PSD-PC-UNPR-ALDE. Social democraţii vor merge la Cotroceni cu o propunere de premier care să continue guvernarea. Printre variantele vehiculate sunt Vasile Dâncu şi Valeriu Zgonea. PSD a anunţat până acum că nu va face parte din niciun guvern dacă nu va avea premierul. Şansele însă ca mandatul să le fie dat sunt puţin probabile."



PTR CA SCARBELE ASTEA ORDINARE SI PENALE DE PSD-ISTI STIU CA OR SA UMPLE PUSCARIILE DACA NU OR SA AIBA UN PREMIER PSD-IST CARE SA LE TINA DOSARE DE CORUPTIE LA PRAF !
eu pe 04 Noiembrie 2015, 16:20
#3
de ti**nii minori care conduc masini de ce nu ziceti nimic ?
ti**ni de 15,16 ani conduc un audi a6 2001 negru cu numere de spania iar altii un Seat Alhambra din 1996 culoare inchisa cu numere de bulgaria . care ameninta lumea pe strada cu cutit cu lama de peste 10 cm .
NOI - MAJORITATEA ! pe 04 Noiembrie 2015, 16:04
#2
BRAVOSSS !!!


LUMEA S-A TREZIT LA REALITATE !



GENERATIILE NOI DE TINERI CARE STIU CE VOR DE LA VIATA SI CARE VOR UN VIITOR, ISI CER DREPTURILE ACUM IN STRADA !



FELICITARI, BRAVO !
Norocel pe 04 Noiembrie 2015, 15:11
#1
Probleme hoților ?
Aveți toți rahatul la fund,psd-istilor . uite cum vine vremea judecății și pentru voi,nenorociților !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.