Video Merita vazut! Diaspora. Sau România așa cum ar trebui să fie.

14 August 2018, 09:39 | 7550 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Diaspora. Sau România așa cum ar trebui să fie.

Lăsând în urmă violențele, 10 august 2018 a fost ziua românilor întorși acasă. A milioanelor de oameni curajoși care au preferat să muncească din greu în străinătate, în loc să stea în țară și să vâneze o slujbă călduță într-o instituție de stat. Un dialog dintre un muncitor în Italia și un jandarm surprinde perfect acest clivaj. Muncitorul îi reproșează jandarmului lipsa de demnitate. Jandarmul acceptă, dar aduce în favoarea sa argumentul vârstei: „Dacă fac ceva, mă dă afară. Cine mă mai angajează pe mine la 41 de ani?“. Muncitorul aproape că-l urcă în avionul de întoarcere: „Hai cu noi în Italia. Nu moare nimeni de foame!“.

sursa: recorder.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Hans pe 15 August 2018, 16:14
#3
FUFA de la INTERNE-DEMISIA
Mincinoaso, Incompetento, DEMISIA, nu iti este rusine, catastrofa umana???Vino intre oameni, sa vezi adevarul, nu lipitoare la sexul marelui crescator de porci.Atat ai putut, atat faci.
Fane IRITAT cu GAZ pe 14 August 2018, 15:19
#2
Rapandula lui Draknea
Demisia URGENT pentru RAPANDULA lui DRAKNEA din fruntea MILITIEI, care a pus trupele de Sec*ritate pe lume in Piata Victoriei!!!!O NULITATE, FUFA, PARVENITA, o KOORIMANKA ORDINARA.
George T. din Londra pe 14 August 2018, 10:24
#1
Nu există progres și civilizație fără libertate de opinie și de mișcare
Sper că s-a văzut de către toată lumea,calitatea celor care au participat la acest miting.Felul în care au vorbit,cum erau îmbrăcați,loc*rile de unde au venit și,adevăratele motive pentru care protestau si și-au sacrificat timpul și banii.La mitingul organizat de PSD,predomina mirosul,modul în care erau îmbrăcați,hăhăielie neiteligibile susținute de stările euforice în care se aflau și,nu în ultimul rând,de numărul de dinți pe care îl poseda fiecare....spălat pe creier.Diferența dintre țara pe care o dorește Dragnea și cea pe care o doresc oamenii onești și neîngrădiți,e cea dintre un om sănătos fizic și mental,liber, și unul bolnav,spălat pe creier și limitat în mișcare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.