Sexgate la varful Bisericii! Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor apare întreţinând relaţii sexuale orale cu un bărbat.

29 Iunie 2017, 20:09 | 8325 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sexgate la varful Bisericii!

Trei preoţi din judeţul Vaslui au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, fiind acuzaţi că l-au şantajat pe episcopul Huşilor cu un film în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare alături de un bărbat.

Procurorii DNA, Serviciul Teritorial Iaşi, au finalizat în timp record ancheta în dosarul supranumit ”Sexgate în sutană”, în care un înalt prelat al Bisericii Ortodoxe Române, Preasfinţitul Corneliu, Episcopul Huşilor, a reclamat faptul că este şantajat de trei preoţi. Sebastian Cristi Jitaru, preot arhimandrit la Catedrala Episcopală Huşi, Gheorghe Damian, preot de caritate la Spitalul Judeţean Vaslui şi Răzvan Mihail Bumbu, preot paroh la Parohia Văleni, au fost trimişi în judecată, în stare de arest la domiciliu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Mai mult, aici >> adevarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
. pe 04 Iulie 2017, 09:03
#2
.
Inca un popa c*rist? Asa sunt toti?
adrian pe 30 Iunie 2017, 10:41
#1
familia
Au facut santaj la familia traditionala?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.