Stirileprotv.ro Diferente intre sapunul, pasta de dinti si whiskey-ul din Romania si cele din Occident. Ce au aratat analizele din laborator

13 Mai 2017, 10:59 | 6003 vizualizări | 2 comentarii
Diferente intre sapunul, pasta de dinti si whiskey-ul din Romania si cele din Occident.

Care este secretul care face ca un sapun de maini din Germania sa fie mai bun decat unul de la noi, desi ambele au acelasi ambalaj si, teoretic, aceeasi compozitie?

In cadrul campaniei "Standard pentru Est" analizam procentul de substanta activa din produsele de ingrijire corporala. Intram si in culisele industriei pastelor de dinti, unde chimistii pot identifica usor in laborator de ce e considerat superior calitativ un articol similar din Occident.

Mai mult, aici >> stirileprotv.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
va pe 15 Mai 2017, 13:56
#2
pt sile si altii
Tot ce se gaseste in romania este contrafacut. Totul este prudus sub licenta. Porcarii vandute sub ambalajul lor pentrucare se plateste firmelor consacrate. Nimic nu este original.
Sile pe 13 Mai 2017, 21:59
#1
Asa este!
Este o diferenta mare! De la sapun si detergent pana la suc,conserve. Parca sunt contrafacute!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.