Rușine PSD și ALDE! - Vlad Alexandrescu

01 Februarie 2017, 01:04 | 15687 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Rușine PSD și ALDE!

Rușine PSD și ALDE!

Ați abuzat de încrederea cetățenilor, printr-un program electoral populist, ați pus mâna pe putere folosind buna credință a oamenilor care v-au votat și de îndată ce v-ați înstăpânit pe România și pe fragila noastră democrație, ați legiferat corupția, conflictul de interese și abuzul în funcție.

Ați sfidat o sută de mii de oameni care au protestat împotriva ordonanțelor voastre murdare, ați sfidat un președinte care a încercat să vă oprească malversațiunile, ați nesocotit toate avizele legitime ale corpurilor juridice care s-au pronunțat împotriva inițiativelor voastre slinoase.

Ați simulat o mascaradă de consultare publică, v-ați bătut joc de părerile pe care vi le-au spus cu bună-credință organizațiile și asociațiile civice, ați trecut peste bunul simț al cetățenilor și al jurnaliștilor exprimat pe platformele publice, v-ați dat mâna într-o hoardă de borfași și de ticăloși.

V-ați întâlnit noaptea într-o sinistră mesă neagră, tâlhari de drumul mare, uniți doar de dorința de a escroca și de a frauda, frați de înșelăciune și de minciună, pentru ca la adăpostul odihnei și al somnului oamenilor care muncesc, să injectați veninul corupției și otrava uitării în trupul preaîncercat al românilor.

Ați vrut să anulați strădaniile a milioane de români care vor să trăiască într-o Românie curată și prosperă. Ați crezut că sunteți mai presus de lege.

Veți plăti!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Unu din Buc*rești gonit din Teleorman pe 02 Februarie 2017, 22:26
#9
Jegule
De ce îți aduc mâine toate slugile de primari i. Turnu? Mobilizare cu prostimea pentru miting? Cati bani trebuie să cotizeze fiecare primar lingău? Câte persoane vrei sa strângă? Rușine comunistule
Asa a vrut poporul pe 02 Februarie 2017, 16:52
#8
si asa vor face
Ce ne mai agitam? Vor face ce trebuie LOL . Pentru ei LOL,

Daca nu s a iesit la vot cool cheese . Ce proteste, ce 100 ?

Vor face ce vor, CA SUNT VALIDATI DE POPOR. Este tardiv acum sa mai vrem ceva. Asta este, ne regrupam si nu ii mai giram cu votul nostru peste 4 ani. Pacat downer .
x pe 02 Februarie 2017, 06:58
#7
Dragnea
Se ascunde in spatele jandarmilor care, azi isi pun in pericol vietile sa il apere ...vad ce se intimpla si isi doresc toti sa il pazeasca maine cind va fi dupa gratii...NU-i injurati sau batjocoriti oameni buni...si ei sunt de ai nostri si vad ce se intimpla...numai ca nu au drept de libera exprimare...
românul pe 01 Februarie 2017, 16:07
#6
anti penali
A picat Ceaușescu, cu totă sec*ritatea pe care o avea în spate, darămite un penal ca Dragnea......... Ce nu înțelege el și PSD-ul lui, este că, voința poporului nu poate fi înfrântă de pușcăriași. Iar de data aceasta, își vor exprima dorința și cei 60% dintre românii care nu au ieșit la vot în decembrie 2016, pentru că românii, vor o Românie c*rată. PSD-ul nu a avut în programul de guvernare salvarea penalilor.
Tânăr european pe 01 Februarie 2017, 14:05
#5
Vițelul ministru
Te uiți la Iordache și vezi un vițel care se uita la poarta noua.Este preșul pe care se șterge Dragnea,se vede că nu pricepe că e țap ispășitor,dar nu e musai, doar e din Caracal.Inteleg că este inginer(mai bine avea halat de maistru cu creion după ureche) dar sa mai faci și facultatea de drept trebuie să fii geniu.Ori pulica asta de ministru nici nu știe să vorbeasca,hai sictir comuniștilor cu mințile spălate!
ESCU pe 01 Februarie 2017, 11:42
#4
SE APROPIE IGNATUL
MAI E PUTIN,FOOOARTE PUTIN.CINE CREDE CA TOTUL E TREMINAT,PENTRU NOI CETATENII,SE INSEALA AMARNIC.HORA DEABIA DEACUM INCEPE.TARA E IN BLOKSTART,IAR OAMENII CINSTITI SUNT PREGATITI SA IMPIEDICE HOTII SA FACA LEGEA.PENTRU DRAGNEA SI AI LUI,ZILELE SUNT NUMARATE.
nu mai conteaza pe 01 Februarie 2017, 10:57
#3
rusine
asa ne trebuie .. ne meritam soarta ..era de asteptat s-a ales praful de tot si de toata Romania, de ce sa mai stam aici? nu mai are nimeni ce sa faca, dezamagire totala ..

Dr.WHO pe 01 Februarie 2017, 04:04
#2
Jos GUVERNUL!!!!
Guvern de hoti si penali, marsh la tribunal!!!Huideo PSD!!!!
turnean supărat pe 01 Februarie 2017, 01:10
#1
chiar e groaznic
PSD de reformează sau dispare. Vedeți ce ați votat dragi concetățeni? Din pușcărie nu ies nici măcar 10%, dar corupții au scăpat. Tâlharul Dragnea nu mai are probleme. Nici acum nu înțelegeți?

Simionescule, tu stai potolit cu comentariile, ești prea prost!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.