DRAGNEA FACUT PRAF DE TUDOR CHIRILA ” AȚI ATINS LIMITA MAXIMĂ A JEGULUI UNEI FIINȚE UMANE”

29 Ianuarie 2017, 10:34 | 6215 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
DRAGNEA FACUT PRAF DE TUDOR CHIRILA ” AȚI ATINS LIMITA MAXIMĂ A JEGULUI UNEI FIINȚE UMANE”

NU VREAU SĂ EXPLOATEZ EMOȚIONAL, zice sensibilul, delicatul domn Dragnea. Nu vrea, pur și simplu, din respect pentru votanții domniei-sale.

Nici eu nu vreau să exploatez emoțional, d-le Dragnea, dar vreau să vă povestesc despre cetățeanul român Vasile care a murit de cancer.Vârstnic de la țară sărac-lipit, a renunțat la a umbla pe la radioterapie la 200 km distanță de satul lui pentru că nu-și putea permite deplasările. A făcut ceva chimioterapie mai aproape de casă, la 60 km. Cînd nu și-a mai permis nici drumul lunar la oraș pentru chimioterapie, a hotărât să rămână acasă și să aștepte bărbătește moartea. Viața a fost prea scumpă pentru cetățeanul român Vasile, d-le Dragnea.

Chiar nu vreau să exploatez emoțional, d-le Dragnea, dar vă mai povestesc și despre cetățeanul român Gheorghe care a murit de cancer într-un spital construit în 1844, acoperit cu o pătură care părea a data de la înființarea spitalului. Pernă nu a primit, pentru că în spital erau bolnavi cazați câte doi în pat, așa că norma de 1 pernă la 1 pat nu mai putuse fi respectată.

Departe de mine gândul de a exploata emoțional, d-le Dragnea, dar vă zic și despre cetățeana română Angela care a murit după un an de speranțe prin spitale, încercând să reziste cancerului. Familia a vândut tot ce a avut ca să poată plăti nesfârșitele investigații și tratamentele pe care spitalul nu le avea, moartea femeii venind o dată cu ruina familiei.

Pentru nimic în lume n-aș exploata emoțional, d-le Dragnea, dar îmi amintesc de cetățeanul român Adrian care a supraviețuit unei leucemii tratate în Belgia când el avea opt ani. Efortul familiei de a duce copilul în Belgia a fost atât de mare, încât după tratament s-au mutat cu toții, trei generații/ opt oameni, într-un apartament cu două camere. Vânduseră tot ce se putuse vinde. Înainte ca Adrian să împlinească 18 ani, boala a recidivat și cetățeanul român Adrian a murit. După moartea lui, familia a continuat să plătească datoriile acumulate cu zece ani în urmă.

Pentru că nu vreau să exploatez emoțional, d-le Dragnea, nu vă spun că toți acești cetățeni români cu drepturi depline mi-au fost rude apropiate și cunoscuți. Pe niciunul nu l-a eliberat CEDO, ci moartea.

Nu vreau să exploatez emoțional, d-le Dragnea, dar consider că ați atins limita maximă a jegului unei ființe umane. Facem acum un pariu, d-le Dragnea: veți pierde tot. Jucați cartea greșită și veți pierde tot. Ca să vă puteți convinge susținătorii să plângă de mila bogătanilor condamnați din țara asta, trebuie întâi să-i convingeți că spitalele sunt formidabile, școlile sunt perfecte, drumurile sunt impecabile și că, în general, în țara asta toate-s puse la punct, doar pușcăriile mai rămăseseră de rezolvat.
Toată sila, d-le Dragnea.

sursa: explozivnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Catalin pe 01 Februarie 2017, 19:47
#11
Emotional
Bravo Tudor Chitila. Ești un om mare. Foarte bine le zici. Încă o dată bravo. Mai rar oameni ca tine.



nastratin pe 30 Ianuarie 2017, 18:47
#10
....oIo.....
astia sunt romanii ....de ce nu ati iesit la vot sa pune-ti partidul care merita sa va conduca ...acum iesiti in strada... sa ce ?

Kovacsi pe 30 Ianuarie 2017, 08:00
#9
PSD=TRADARE
Un partid facut numai din tradatori de neam si tara, la puscarie cu gunoaile acestea...
Gogu pe 30 Ianuarie 2017, 04:13
#8
JOS GUVERNU
Un GUVERN ultra corupt, hot si mincinos!!!!Jos cu ei!!!
noi pe 30 Ianuarie 2017, 01:22
#7
dragi psdisti
Se apropie nota de plată, e momentul să înțelegeți că nu vrem să dăm jos guvernul, trebuie să înțelegeți că protestele arată dorința firească de a opri ordonanțele privind grațierea și amnistia. Transmiteți mesajul tuturor! E momentul să înțelegeți că Dragnea va sacrifica și pe voi pentru a-si salva pielea! Opriti-l voi, e un infractor!
DUICA CRISTIAN pe 29 Ianuarie 2017, 17:30
#6
Am fost un Bou!!!
Am fost pesedist, deci un bou, JOS DRAGNEA si GUVERNUL DE CCCAAATTTT!!
eu pe 29 Ianuarie 2017, 14:13
#5
PENALUL DRAGNEA
Dragnea asta,are o pedeapsa cu suspendare si acum un dosar penal trimis in judecata,ce credeti voi ca urmeaza daca nu se aseaza apele cum vrea el??????Deci schimbam legile pentru un infractor......jalnica a ajuns tarisoara noastra.....
franchestain pe 29 Ianuarie 2017, 13:17
#4
iesiti frati Români la un protest pajnic or pacolo or paci la Buc*resti
sai terminam pe Penali mincinosi si furaciosi care vrea sa se gratieze singuri si sa ramuye cu toate furaciunile Poporului far sa deturneze niciun banut din sudoarea Românilor si mai ales, sa poa sa stea n funtii nalte la conducerea de stat, adica sa transforme biata Tara noastra ntrun Stat Penal. Amin!
franchestain pe 29 Ianuarie 2017, 13:01
#3
Membru ADEVARAT P.S.D.
sati dea Dumnezeu dupa suflet si nsutit ceia ce doresti tu altora, gegosule PSDist. Amin!
Ion - Gheorghe - Vasile pe 29 Ianuarie 2017, 12:02
#2
TUDOR CHIRILĂ E UN EXEMPLU
O expunere de mult bun simț,o gândire sănătoasă,cu o logică și o coerență demnă de un om educat,profesionist,și care va lăsa ceva în urma lui.Tovarășul condamnat riscă și ultima carte,punându-ne încăodată nervii la încercare,dar,de data asta,pirzând totul.Dragi cetățeni,nu mai apărați oameni de tipul lui Dragnea,adevărul,așa cum este el,va ieși,mai devreme sau mai târziu la suprafață.Să sperăm că dreptatea noastră este mult mai aproape decât a lor,a celor ce ne fură și ne mint de peste 27 de ani.
Membru ADEVARAT P.S.D. pe 29 Ianuarie 2017, 11:21
#1
Cretini
DRAGNEA a dat de munca la cel putin 100 de teleormaneni in guvern!!!!Sa vezi ce bani aduc astia in judet!!!!Sa va trag in poolengher de turneni magreni nenorociti, idioti, prosti, cu femeile voastre koooorewe!!!Huideo!!!Traiasca PSEDEU!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.