Nu uitați că nu mai trăiți în anii 90. Apărați-vă prezentul!

22 Ianuarie 2017, 13:28 | 2635 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Nu uitați că nu mai trăiți în anii 90. Apărați-vă prezentul!

I-a fost prea greu poporului să scape de ei în ’89. Poate și pentru că o anumită parte a poporului, aia a lui Iliescu, abia aștepta să se organizeze “alegeri libere” ca să îi pună la loc în funcțiile din care îi dăduseră jos câțiva tineri curajoși. Așa e, încă se mai hrănesc ca paraziții din voturile unor pensionari ținuți în sărăcie tocmai în acest scop. Dar nu uitați că vremurile s-au schimbat. Nu uitați că nu mai au majoritățile alea sinistre de 80%, și nu le mai au pentru că societatea este astăzi alta. Și mai ales nu uitați că nici măcar pensionarii lor nu i-au votat ca să scape Dragnea, violatorii și pedofilii de pușcărie. Nu le-au spus că vor face asta imediat ce îi vor vota.

 

Indiferent cu cine ați votat și indiferent dacă ați fost sau nu ați fost la vot, nu uitați că nu mai trăiți în anii 90, să își bată joc de voi orice infractor care se trezește la putere. Apărați-vă prezentul, că nu a fost ușor să-l ajungem din urmă.

Programul protestelor din țară și din străinătate, duminică 22 ianuarie:

La Bucuresti, la Universitate incepand cu ora 18:00.

La Cluj, ora 17, in Piata Unirii.


La Brasov, protestul va incepe la ora 18:00, la Prefectura (Bulevardul Eroilor).

La Iasi, protestul incepe la ora 18:00, in Piata Unirii.

La Constanta, protestul este programat la ora 18:00, locul nu este anuntat.

La Pitesti, protestul este anuntat in Piata Vasile Milea, incepand cu ora 17:00, iar la Piatra Neamt in fata Teatrului Tineretului, in Piata Stefan cel Mare, la ora 18:00.

La Baia Mare protestatarii sunt asteptati in fata Palatului Administrativ – Prefectura Maramures (ora 17:00), iar la Suceava in fata Prefecturii (ora 17:00).

La Satu Mare protestul este programat incepand cu ora 17:00 in Piata 25 Octombrie.

Si romanii din diaspora vor organiza duminica proteste impotriva amnistiei si gratierii:

In fata Ambasadei Romaniei la Paris este programat un protest intre orele 14:00 – 16:00.

Romanii din Copenhaga sunt asteptati la un protest in fata Ambasadei Romaniei din acest oras, duminica la ora 17:00.

Un protest e anuntat si de comunitatea de romani din Norvegia, in Piata Publica din orasul Haugesund, la ora 18:00.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE ! pe 28 Martie 2017, 00:17
#10
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM
--VOM FACE O REVOLUTIE REALA, DACA VA FI NEVOIE.

--VOM IESI CU FURCI SI TOPOARE,CUM AU IESIT TARANII AUTENTICI IN 1907. SUNTEM IN 2017, SI VOM FACE DREPTATE ASA CUM AM INVATAT DE LA STRAMOSII NOSTRI, CARE NU AU MAI SUPORTAT JUGUL ASUPRITOR.

--FURIA NOASTRA, A CELOR MULTI, SI NEDREPTATITI, SE VA RASFRAGE ASUPRA SISTEMULUI CE NE-A INGENUNCHEAT PRIN LIPSA LOCURILOR DE MUNCA IN TARA NOASTRA.
Relu pe 23 Ianuarie 2017, 18:14
#9
lui Ilie de la magazin
Da,este adevărat,mai mult de jumătate dintre români nu au votat. Asta nu înseamnă că dacă nu au ieșit la vot,sunt de acord ca penalii PSD-iști care au câștigat alegerile,să facă legile după placul lor. De aceea se iese acum în stradă.

Pot să pun pariu cu oricine că,la un eventual referendum legat de vestitele ordonanțe care vor să-i albească pe penalii PSD-iști în frunte cu Dragnea,cei care nu au votat în decembrie 2016,vor fi prezenți. Si,cu siguranță, vor fi împotriva penalilor. Dragnea și PSD-ul, mint când spun că se buc*ră de încrederea pe care o au de la jumătate dintre români. În decembrie 2016,la vot s-au prezentat 40% dintre cetățeni,iar PSD,a obținut 45% din cei 40%. Ai înțeles acum, Ilie, de ce ies oamenii în stradă ? Sau,te-ai înroșit atât de tare,încât ești în stare să judeci pe oricine gândește altfel decât penalii care vor să-și acopere urmele?
Ilie de la magazie pe 23 Ianuarie 2017, 13:58
#8
Maifestanti de nimic
Cea mai mare parte a manifestantilor nu au votat pe 11.dec 2016.

Nu inteleg rostul acestor mitiguri la care participa oameni care nu au participat la vot !
PROCURORUL pe 23 Ianuarie 2017, 13:03
#7
ANTI PENALI
DE CE I-A APUCAT PE DRAGNEA ȘI PE PSD-IȘTI GRIJA AGLOMERAȚIEI DIN ÎNCHISORI, TOCMAI ACUM ? DE CÂȚI ANI SUNT LA PUTERE, N-AU OBSERVAT CONDIȚIILE DIN PENITENCIARE ? ÎI E FRICĂ LUI DRAGNEA CĂ AL DOILEA DOSAR ÎL TRIMITE ÎNTR-UN LOC RĂCOROS ȘI AGLOMERAT ? OAMENII NU MAI POT FI PROSTIȚI, JUPÂNE ! ȘI-AU DAT SEAMA CĂ ORDONANȚELE FĂCUTE PE FURIȘ, DE GRINDEANU ȘI PSD-IȘTII PENALI, TE AU PE TINE CA PRIM BENEFICIAR. 60% DINTRE CEI CARE NU AU IEȘIT LA VOT ÎN DECEMBRIE, REPREZINTĂ PERSOANE CARE NU AU FOST INTERESATE DE NICIUN PARTID. AM CONVINGEREA CĂ, ACUM, DACĂ S-AR ORGANIZA REFERENDUM, TOȚI AR IEȘI LA VOT ȘI AR FI ÎMPOTRIVA MODULUL MIȘELESC ÎN CARE SE ÎNCEARCĂ PROMOVAREA ORDONANȚELOR DE SPĂLARE A HOȚILOR.
Leo de la Strehaia pe 23 Ianuarie 2017, 12:42
#6
Hai la grațiere, P.S.D. !!!!!!!
Știe cineva, ca PSD-ul să fi prezentat în programul de guvernare, amnistia si grațierea penalilor? NU ! Ei vorbeau doar despre majorări salariale, măriri de pensii, tăieri de taxe. De ce atâta grabă cu ordonanțele acestea, tehnoredactate în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaților? Legătura este clară : pe 31 ianuarie, este termenul in cel de al doilea dosar al baronulul. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că, PSD-ul și-a dorit guvernarea, pentru a-și scăpa penalii de dosare. Orb să fii, și tot observi că s-au făcut cu adresă precisă..... Pentru modul ascuns în care ciuma roșie a dorit să promulge ordonanțele referitoare la amnistie și grațiere, au ieșit oamenii din multe orașe, în stradă. Cred că acesta a fost doar începutul.
. pe 23 Ianuarie 2017, 12:01
#5
.
Iancule,intaresc si eu ce a zis Gogu.LA TURNU SI IN MULTE ALTE LOCURI VA DAM LA M...E !S-a votat si ati mancat bataie, cu statul vostru sec*rist cu tot !
Iancu pe 23 Ianuarie 2017, 10:21
#4
Gogule,cum poti sa scrii fara creier?
Mai da-i si lu ma-ta,ca turnenii o iau deja de 26 de ani.A venit randul sa o ia si cei care ne-au condus pana acum.
Gogu pe 22 Ianuarie 2017, 20:33
#3
Protest
La Turnu, va dam la m**e!
Râul,ramul pe 22 Ianuarie 2017, 19:52
#2
ROMÂNIA FIERBE ȘI FIERBE RĂU!
Oamenii onești și cărora le pasă cu adevărat de România,au ieșit și vor mai ieși în stradă.Acești oameni nu cer pomană sau lucruri care nu li se cuvin,cer doar respectarea statului de drept și respectarea legii.Penalii vor să dea foc țării numai pentru interesele lor propri și pentru a putea fura în continuare fără frică.ATENȚIE LIVIU DRAGNEA,ROMÂNIA NU E TELEORMAN!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.