VIDEO. Dragnea, apostrofat de Turcescu pe holul Parlamentului: De ce n-aţi venit la şedinţa convocată?

09 Ianuarie 2017, 21:59 | 2817 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Dragnea, apostrofat de Turcescu pe holul Parlamentului

Deputatul PMP Robert Turcescu l-a apostrofat luni, pe holul Parlamentului, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, de ce a convocat din scurt şedinţa extraodinară a Camerei Deputaţilor şi de ce nu a participat la şedinţa de plen, liderul social-democrat răspunzându-i că el nu participă la acest “circ”.

“Ne spuneţi şi nouă...Vă salut! Robert Turcescu sunt!”, şi-a început discursul deputatul PMP.

Liviu Dragnea a reacţionat rapid, spunându-i: “Dar ce e aici, spectacol domnu Turcescu?”.

“Nu, vreau să vă întreb un singur lucru. Aţi convocat o şedinţă extraordinară a Camerei astăzi, la ora 17.00 eram în piaţă. După cum vedeţi, am sărit, am auzit la radio, cu o jumătate de oră înainte de convocarea şedinţei”, şi-a continuat pledoaria Turcescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor l-a îndemnat “să spună la camere” ce nemulţumiri are.

“De ce nu aţi fost dumneavoastră la şedinţa de la ora 17.00, eu am venit, am ajuns la ora 17.03. Dumneavoastră de ce nu aţi ajuns?”, l-a întrebat Robert Turcescu pe Liviu Dragnea, care i-a răspuns sec: “Pentru că am făcut alte lucuri în birou”.

“Sunteţi preşedintele Camerei, dacă ne-aţi chemat pe noi, cu 45 de minute aţi convocat înainte, de erau 35 de speriaţi în sală, dumneavoastră de ce nu aţi venit la şedinţă, domnule Dragnea”, a insistat deputatul PMP.

Liviu Dragnea i-a spus acestuia că “i-a ieşit circul”, iar el “nu participă la chestia asta”. “Nu faceţi dialog cu mine aici. L-aţi avut în campanie”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Robert Turcescu nu s-a oprit şi i-a spus lui Dragnea că ar trebui “să îi fie ruşine”. “Sunteţi deputat şi preşedintele Camerei. Ar trebui să vă fie ruşine”, a conchis deputatul PMP.

sursa: digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
CAINII LATRA, URSUL...MERGE" pe 21 Ianuarie 2017, 11:37
#5
"CAINII LATRA, URSUL...MERGE"
"RADE CIOC, DE OALA SPARTA"...
qwerghj pe 12 Ianuarie 2017, 18:03
#4
cata ipocrizie
vai,dragnea apostrofat se cel ce le-a spus publicului sau,ca el afost un sec*rist nenorocit infiltrat in presa si ca a 'lasat rucsacul jos'! acest impostor ce are milioane de euro 'din presa',ce aavut drept mentor JAVRA,trebuie ignorat si izolat ! cum poate candida siobtine un loc in parlament o javra care sa autodenuntat sec*rist ?
franchestain pe 10 Ianuarie 2017, 14:30
#3
ce sa mai frate!
ati dat un pîrnaias pe cinste la saraca Tara mea bogata.Tocmai ce voia si pîrnae asta,sa mute parte din bogatia la Tara mea,n mosia lui.«Jacta esto alea», frater meus. Amin!
Ștefan pe 10 Ianuarie 2017, 10:32
#2
Dragnea crede că e Dumnezeu
Am văzut aceeași aroganță și atitudine de stăpân.Nu și-a imaginat o clipă că poate fi înfruntat de către cineva.Eschivă și o minciunică,gata a scăpat.Așa crede el,lupta nici nu a început,încă.
strul pe 10 Ianuarie 2017, 09:05
#1
rușine???
Ce sa îi fie? Dragnea nu știe de rușine, e mai nesimțit decât un porc in cocină. Nu vă mai agitați!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.