Mesaj de Anul Nou de la premierul Ciolos: Romania este dupa chipul si asemanarea noastra.

01 Ianuarie 2017, 10:10 | 2336 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Mesaj de Anul Nou de la premierul Ciolos: Romania este dupa chipul si asemanarea noastra.

Doresc romanilor de pretutindeni forta de a recunoaste ca prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita, ca schimbarea care ne face mai buni vine din convingere, scrie pe pagina sa de Facebook premierul Dacian Ciolos.

"Maine anul se innoieste si tragem brazda adanca pentru un an 2017 prosper si bun.

Doresc romanilor de pretutindeni, doresc fiecaruia dintre noi, mai mult zambet, mai multe bucurii, mai multa incredere si forta de a recunoaste ca prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita, ca schimbarea care ne face mai buni vine din convingere si ca numai impreuna putem implini sentimentul de acasa.

Romania este dupa chipul si asemanarea noastra. Daca ne-o dorim mai buna, mai prospera, mai curata, mai respectata, va urez tuturor sa aveti incredere ca putem, fiecare dintre noi si toti impreuna, sa fim astfel.

La Multi Ani cu sanatate si dragoste in mijlocul familiei si alaturi de cei dragi!", mai noteaza Ciolos in mesajul de Anul Nou.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cetatean pe 01 Ianuarie 2017, 23:24
#2
Disperatilor
Ma voi astia de la PNL ati pierdut pe barba lu neamtu. Ce va mai agitati acum precum co ul in caldare? Ce mai vrea si Cracea cel falimentar? Asteptati 2 ani vedem ce iese si daca nu ii schimbam si pe astia. DAR NU CU VOI, va voi ati mai fost. Asa ca hai sictir
Ger și soare pe 01 Ianuarie 2017, 11:38
#1
Pentru cei care încă mai visează
Doamne ferește să fie pus în practică programul PSD.Vom îndatora și mai mult generațiile viitoare,iar loc*rile de muncă vor rămâne la capitolul promisiuni.Știe vreun angajator,sau înțelege ce înseamnă un salariu minim de 1450 ron.E c*rată sinucidere și falimentul e deja instalat.Scoate din buzunarul lui câte 2500 de ron pentru fiecare angajat.Pensii mărite?Statul se împrumută masiv pentru plătirea celor actuale,iar o mărire,așa cum spune condamntul Dragnea,duce în doar câțiva ani,la colapsul sistemului de pensii.Nu mai dormiți și nu mai visați,singura soluție sunt loc*rile de muncă,restul sunt doar gogorițe.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.