Traian Basescu: Craciun fericit, Dragnea! Ce crezi ca spun aliatii nostri din NATO si UE despre desemnarea lui Sevil Shhaideh? Cum crezi ca stam cu increderea?

25 Decembrie 2016, 09:11 | 2577 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Traian Basescu.

Traian Basescu ii ureaza "Craciun fericit!" lui Liviu Dragnea si ii propune liderului PSD si partidului sau un "exercitiu de imaginatie" pe pagina sa de Facebook: "Ce ai fi spus tu, propagandistii PSD , de serviciu, Bolcas, Abraham, Rosca Stanescu, Pelican, Troncota, Pricina, Hadar etc, etc.? Probabil ca eticheta de ar fi fost una dintre cele mai blande. Ce crezi ca spun aliatii nostri din NATO si UE despre o astfel de desemnare? Cum crezi ca stam cu increderea? Craciun fericit, Dragnea!"

Mesajul lui Traian Basescu:

Un exerciţiu de imaginaţie pentru Dragnea şi partidul lui

1. Să presupunem că eu, Traian Băsescu, aş fi fost în situaţia de a propune un Prim-ministru.
2. Să presupunem că aş fi propus numele unei prietene apropiate, chiar al unei finuţe, cu o excelentă reputaţie profesională, dar cu zero experienţă politică, după ce toată campania aş fi atacat ideea de tehnocrat în guvern şi mi-aş fi exhibat creştinismul ortodox.

3. Să presupunem că soţul doamnei propuse de mine ar fi fost sirian, cu cetăţenia obţinută peste rând (precum Omar Haisam - vajnic PSD-ist sirian), simpatizant deschis al organizaţiei teroriste Hezbollah, dar şi al regimului sirian al lui Bashar al-Assad.

Şi acum două întrebări:

1. Ce ai fi spus tu, propagandiştii PSD , "patrioţii" de serviciu, Bolcaş, Abraham, Roşca Stănescu, Pelican, Troncotă, Pricină, Hadăr etc, etc.? Probabil că eticheta de "trădător de neam şi ţară" ar fi fost una dintre cele mai blânde.

2. Ce crezi că spun aliaţii noştri din NATO şi UE despre o astfel de desemnare? Cum crezi că stăm cu încrederea?

Crăciun fericit, Dragnea!

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
nepotu lui fidel castro pe 28 Decembrie 2016, 06:53
#8
Mangleala ieftina
nu fac politica - aceasta pocitanie a pamantuli trebuia sa posteze o foto cu berce mondialu si valorosu lui frate.

rau am foft blestemati.
Un turnean care nu doarme pe 27 Decembrie 2016, 12:30
#7
Măi teleormănene,
Dacă cetățenii nu au ieșit la vot sau au votat PSD,este faptul că mulți sunt în pragul sărăciei absolute și sunt mereu pregătiți și dispuși să pună botul la pomana și minciunile politicienilor,cu mâna întinsă la firimiturile aruncate și promise de criminalii și hoții din PSD.
baietu pe 27 Decembrie 2016, 09:09
#6
ptr P S D
O intrebare. P S D ul a fost ales de tatari,
baietu pe 27 Decembrie 2016, 09:02
#5
ptr binladen
Basescu este singurul care se mai lupta ptr tara asta

Teleormaneanu pe 26 Decembrie 2016, 17:17
#4
Lichelele in opozitie!!!
Din moment ce PSD-ul a castigat alegerile au dreptul sa propuna pe cine vor ei prim ministrul iar in cazul unei esec electoratul ii va sanctiona. Pnl-ul.USR,PMP ar trebui sa analizeze de ce electoratul lor nu I-au votat sau nu au iesit la vot. Raspusul este simplu: nu au avut program politico-economic si au stiut decat sa il atace pe Dragnea si PSD-ul pe cand Dragnea a prezentat un program de guvernare prin care tot romanul o va duce bine!
Moș Gerilă pe 26 Decembrie 2016, 11:30
#3
pt.Binladen
Băi musulmanule,păi a mai rămas ceva de furat după guvernarea Năstase,200o-2004?Dacă rămâi cu privitul la Antena 3,în c*rând vei lua și câțiva sirieni în gazdă.Și mai puneți mâna pe-o carte,că doar citind horoscopul din ziare,nu o să ajungeți prea departe.
Binladen pe 25 Decembrie 2016, 12:34
#2
Băsescu nu-l
Lăsatil in pace că este terminat,a vîndut tara cit a fost președinte (soarta lui (m...Te)
Don Balon pe 25 Decembrie 2016, 11:07
#1
A venit vremea lichelelor
Este mult mai grea și mai acceptabila apropierea de Bruxelles si de valorile europene,decat de cele musulmane ori slave.Astia am fost noi romanii intotdeauna,dar ne plangem si suferim dupa fiecare alegere proasta.Oare cine-o fi de vina,tot Basescu?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.