Video Mesajul lui Tudor Chirila pentru tineri, inainte de alegeri: "Nu lasati o minoritate sa decida pentru voi. IESITI LA VOT"

08 Decembrie 2016, 20:19 | 2586 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Tudor Chirila.

"Eu cred ca este mai degraba o obligatie sa mergem la vot, decat un drept. E obligatia generatiei foarte tinere intre 18 si 30 de ani pentru ca inainte de a pleca din tara ar trebui sa se gandeasca daca n-ar fi mai bine sa incerce sa o schimbe. De fiecare data cand vrem sa facem o schimbare putem sa o facem prin vot.

Cred ca e o datorie a ta fata de tine sa incerci sa schimbi lucrurile in tara asta. Mi-as dori foarte mult ca gasca asta foarte tanara, studenti, elevi de 18 ani, sa se duca la vot. Hai sa aflam odata cum e cu tara asta, sa nu mai decida pentru noi o minoritate. Hai sa vedem cum sta treaba cand decide o majoritate si cand oamenii merg la vot in numar mare.

 

Mi-as dori sa va conving cumva, oricare ar fi votul vostru. Iesiti la vot!", a spus Tudor Chirila pentru Pro TV.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
dauclantalabasistisijohannisti pe 13 Decembrie 2016, 00:33
#13
clanta ratatule
MARSSSSSSSSSS,kkat basist,yohannist,hot de case !
strul pe 10 Decembrie 2016, 00:02
#12
adevar
Bă neorigastanobou, intreab-o pe mă-ta, ea ce votează? Să nu ai un șoc dacă afli că nu vrea PSD!
franchestain pe 09 Decembrie 2016, 17:28
#11
nastratine,potolestete gigodie cu cuvintele porno
ca ti se blocheaza comentarile si nu mai pot dupaia sa tio trag original,ca orcum cînd neom întîlni vrodat,chiar am sa te pun sa faci ceai zis si de nu poti,îti bag mîna pe gît si ten torc pe dos hîndelule cu ochi.Concentreazate la vot si nu la bot,prostule anal fabet,or esti vrun slugoi PSDist cu diploma de Ghica pus pîn vro funtie importanta n vro administratie locala?,ca la ce neai demostrat ca esti îi posibil,oligofrenule labar.Amin!
franchestain pe 09 Decembrie 2016, 15:34
#10
chiar am ajuns rau dom Ilie, daca s sub nivelu la o ineptie fara educatie
mi se poate reproduce vrun articol dal meu în care miam bagat spionu pîn vro gaura de mama or am tras frate vrun comentator dupa saitu asta bestial pîn bunaciunea mea de chelios??? Amin!
Nepristrasan pe 09 Decembrie 2016, 14:13
#9
Idiot
Da d-le Ilie, Strul si Franchenstain aveti dreptate nu pot eu sa va tin piept la varsta mea, am 23 de ani. Problema e ca atunci cand m-am nascut eu comunistii plecaaeea de ceva vreme, asa ca partea cu comunistii nu tine. Va innobileaza atitudinea asta de haita cqnd sariti unul in apararea celuilalt si parca prea la unison si cu aceleasi acuzatii asa ca, nu cumva sunteti una si aceeasi persoana? in mod normal ar trebui sa respectati optiunea de vot a fiecaruia, dar voi nu doriti decat atat: nu votati cu aia!!!! Asta e problema domnilor semianalfabeti cu aere de profesori comunisti stalinisti care doriti sa va impuneti vointa, votam cu cine dorim moi tinerii si nu cu cine n-i se impune. Al vostru idiot care va fute direct in gurile alea spurcate de comunisti camuflati. Labagiilor
Ilie de la scularie pe 09 Decembrie 2016, 13:23
#8
@nepristrasan
Mare smecher esti! Te pui cu unui care nu are instructie scolara ca a ta, proba ca esti si las. Numai ca ... ghinion, tocmai ai dat peste o hiena care a mai avut de a face cu,,jmecheri" ca tine. Cu ce crezi tu ca esti mai presus decat el? Esti un cacat cu gura mare, a carui singura calitate este faptul ca scrii APROAPE corect gramatical in limba romana. In rest esti o nulitate. Un imbecil care crede ca doar el are dreptate. Nu mein Liebe und Grosse Idioten Kamerad. Esti tipologia specifica unor absolventi de Stefan Gheorghiu, care se considera miezul din dodoasca. Intelectuali, capabili sa se traga de bracinar cu academicienii sadea. Boule, Franchestain are un IQ mult superior tie. Tu-l depasesti doar un pic la bagajul de cunostinte de cultura generala, dar cam atat. Si nici nu e cine stie ce atat de bogat acel bagaj. Esti un mediocru frustrat de inferioritate fata de unii mai sus decat tine si te razbuni pe altii presupus inferiori tie. Si am nuantat PRESUPUS.
franchestain pe 09 Decembrie 2016, 12:00
#7
lu #nepristrasan---un lake gogonat cu nume de medicament contra la diaree
esti prea prost si fanatic PSDist ca sa te mai iau si io n cîrnat,asa ca numi ramune decît san cerc sati trezesc neuroni care tia mai ramus ca san telegi ca "tînaru asta frumos si liber" zice ca votu i arma sclavagimii si ca poate fi foarte util daca se prezinta la urne cetatenii ("orcare ar fi votu vostru,da numa sa iesiti"---la vot,tînpitule cu 2 clase care ne provoci voma pe saitu asta bestial),adic ar vrea ca lumea sa constientizeze importanta unui vot si nu influenteaza cu nimica votu tau,cretinule,ci ten deamna sal dai cui vrei tu,scîrnavie Penala denigratoare si provocatoare,trimisa n misiune pacilisa de fruntasi Penalilor Sociali Demonocrati,speriati de posibila repetare a desastrului din 2014 n cazu n care iese multa prostime la urne.

Fraere creponat,io numi ascund anal fabetismu,til arat direct,tînpitule,da o sa ma fortez sio sa ma puc de corectgrafie ca vaz ca intereseaza mai mult decît cine a distrus România.Pasol na turbinca bre sc*rsoare rosie-loló.Amin!
Unul si altul pe 09 Decembrie 2016, 10:57
#6
V-ati trezit din amorteala in care stati de 26 de ani?????
Orice om normal,cu moralitate,cu onestitate si o educatie suficienta,isi da usor seama ca partidul saracilor si asistatilor social,PSD,este un partid condus de imbogatiti prin furt,minciuna si fals,cu aceleasi narvuri,obiceiuri,si este un partid invechit si fara viitor.Ce algeti,un viitor mai bun pentru copiii si nepotii nostri sau aceasi mocirla in care ne zbatem de peste 26 de ani????
strul pe 09 Decembrie 2016, 10:18
#5
bă neoristancap
În realitate tu ești cel dobitoc. Franche e mult mai inteligent ca tine, dar proștii nu înțeleg asta. Tu ești un comunist împuțit, mai exact un pesedist postac. Lasă abureala! Marș în morții ma-tii!

nepristrasan pe 09 Decembrie 2016, 07:35
#4
james joyce - ptr franchestain
D-le mare dobitoc autointitulat Franchenstain. Vii matale si incerci sa-ti ascunzi analfabetismul scriind ca marele scriitor James Joyce dar nu prea ne pacalesti. Scuipi aici toate laturile si abjectiile ca un caine turbat insa intr-o singura directie. Nu sunt simpatizant cu nici un partid,de altfel nu ma intereseaza politica,dar ma deranjeaza faptul ca nu esti corect. Latri despre unii ca n-au facut si daca au facut n-au facut bine,dar matale si acolitii lui matale ce-ati facut? Iti spun eu: NIMIC.Doar vorbe.Incerci sa impui ca AIA sunt rai si Noi suntem buni. Esti jalnic.Daca tot iti plac scriitorii mari iti propun sa lecturezi Ion Baiesu : "De ce faceti filme proaste". Ca incheiere : daca nu esti cel mai mare prost,esti sigur in Top 10. Cretinule!!!!!
nepristrasan pe 09 Decembrie 2016, 07:35
#3
james joyce - ptr franchestain
D-le mare dobitoc autointitulat Franchenstain. Vii matale si incerci sa-ti ascunzi analfabetismul scriind ca marele scriitor James Joyce dar nu prea ne pacalesti. Scuipi aici toate laturile si abjectiile ca un caine turbat insa intr-o singura directie. Nu sunt simpatizant cu nici un partid,de altfel nu ma intereseaza politica,dar ma deranjeaza faptul ca nu esti corect. Latri despre unii ca n-au facut si daca au facut n-au facut bine,dar matale si acolitii lui matale ce-ati facut? Iti spun eu: NIMIC.Doar vorbe.Incerci sa impui ca AIA sunt rai si Noi suntem buni. Esti jalnic.Daca tot iti plac scriitorii mari iti propun sa lecturezi Ion Baiesu : "De ce faceti filme proaste". Ca incheiere : daca nu esti cel mai mare prost,esti sigur in Top 10. Cretinule!!!!!
franchestain pe 08 Decembrie 2016, 23:25
#2
iesiti la vot can 2014 frate
si PSDu va pierde din nou ocazia de a amnistia fardelegile tuturor Penalilor de orce culoare din sarmana noastra Tara.

Votati trimiterea Penalilor la puscarie,confiscarea averilor lor ilicite si recuperarea bunurilor nationale. Amin!
nepristrasan pe 08 Decembrie 2016, 23:22
#1
Cum naiba?
Cum naiba cand se simt unii ca le fuge presul de sub picioare apare "il salvatorre della patria", un tanar "frumos si liber" sa ne spuna ce sa facem. Du-te ba la cantat si lasa-ne. Facem ce dorim noi si cand vrem noi. Oricum tineretul nu voteaza cu papagalii astia de la USR ai strainilor si nici cu Ciolos sau Iohannis. Altul mai baieti ca nu ne pacaliti. Canta asta : Hai sictir in PLM
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.