Cel mai tare mesaj din campania electorala. Mama, daca votezi PSD, de la mine nu mai vezi un euro. Din cauza lor eu muncesc prin tari straine, departe de casa si de tine!

06 Decembrie 2016, 09:38 | 2915 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Cel mai tare mesaj din campania electorala.

Jurnalistul Grigore Cartianu a distribuit pe Facebook mesajul unui român plecat la muncă în străinătate. Jurnalistul comentează că genul acesta de mesaj s-a rostogolit şi la alegerile prezindenţiale din 2014, când Diaspora a ales Preşedintele.

„Diaspora se pune din nou în mișcare. Încep să curgă mesajele către rudele din țară. Se va atinge iarăși o masă critică. PSD-iștii nici nu știu ce-i așteaptă!”, a scris Grigore Cartianu, pe reţeaua de socializare.
Mesajul lui Daniel Lascu din Franța (șofer profesionist): „Mamă, dacă votezi PSD, de la mine nu mai vezi un euro! Din cauza lui Iliescu, Năstase și Ponta eu muncesc prin țări străine, departe de casă și de tine!”
Diaspora se pune din nou în mișcare. Încep să curgă mesajele către rudele din țară. Se va atinge iarăși o masă critică. PSD-iștii nici nu știu ce-i așteaptă!
Mesajul lui Daniel Lascu din Franța (șofer profesionist): "Mamă, dacă votezi PSD, de la mine nu mai vezi un euro! Din cauza lui Iliescu, Năstase și Ponta eu muncesc prin țări străine, departe de casă și de tine!"

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
SUNTEM DE PLANS... pe 21 Ianuarie 2017, 08:38
#7
SUNTEM DE RAS...
Nu au importanta greselile gramaticale,deoarece exista persoane ce detin functii de conducere,care vorbesc si scriu incorect...Esential,este,ca,datorita faptului ca s-au desfiintat:fabricile,uzinele,combinatele,i.a.s.-urile,irigatiile,i.c.l.-urile,granicerii,armata,etc,(din ordinul MARILOR PUTERI),tinerii au fost obligati sa paraseasca tara...FARA PRODUCTIE INTERNA,TINERET,ARMATA SI GRANICERI,SUNTEM MORTI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE...

TREZITI-VA ROMANI.... BUNICII SI STRABUNICII AU LUPTAT PENTRU TARA ACEASTA PE CARE ALTII AU VANDUT-O...
souladdition pe 06 Decembrie 2016, 13:22
#6
Comentati ca sa nu adormiti (unii)
In acest caz este important mesajul transmis si nu modul de a scrie, stiu oameni cu facultati care scriu si vorbesc facand greseli grave... Pesedeilor, degeaba bagati batul prin gard! Atata puteti voi cand nu aveti replici detinatoare de adevar, adevar care in ce va priveste este o planta rara..., ca sa nu zic ca va si deranjeaza...
. pe 06 Decembrie 2016, 11:18
#5
.
Asta e scrisul lui Georgica Paunescu |
Mirela pe 06 Decembrie 2016, 10:08
#4
Din pacate,e trist dar adevarat
Eu am incredere in tinerii din Romania,si sunt sigur ca ei vor schimba tara, prin votul lor.Din pacate,unii dintre parintii si bunicii lor,ii trag inapoi.
Claudiu Mihalcea pe 06 Decembrie 2016, 10:06
#3
Membru de vaza al PSD
Pensionarii indobitociti vor vota tot cu PSD.
Ghe pe 06 Decembrie 2016, 09:54
#2
Frustrati
Toti plangem ca in tara nu avem loc*ri de munca si salarii mari, ne dorim aceste lucruri cu maxim 10 clase, si alea la seral. Pai, cine n ar vrea sa primeasca 2000 de euro pe luna fara sa munceasca?????? Uitati limba romana dar plangeti dupa tara!
Marin pe 06 Decembrie 2016, 09:50
#1
Interesant
"Datorita la" pregatirea profesionala muncesti departe prin tari straine. Si tot "datorita la" lipsa de autostrazi ai parasit tara natala.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.