Cristian Ghinea: PSD acţionează ca un grup mafiot care fuge de poliţie.

17 Noiembrie 2016, 22:12 | 1738 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cristian Ghinea: PSD acţionează ca un grup mafiot care fuge de poliţie.

Alegerile parlamentare din decembrie le oferă românilor două opţiuni diametral opuse - premierul Dacian Cioloş şi continuarea schimbării versus infractorul condamnat Liviu Dragnea, consideră fostul ministru Cristian Ghinea.

Alegerile parlamentare bat la uşă. Alegerea reală, de facto, este între premierul Dacian Cioloş şi continuarea schimbării, pe de-o parte, şi infractorul condamnat Liviu Dragnea de cealaltă parte, a declarat, în cadrul unui interviu acordat ziare.com, fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

"Preşedintele are o opţiune fermă, pe care o salut, de a nu nominaliza un condamnat penal, dar asta nu înseamnă că acesta nu va încerca să forţeze mâna preşedintelui. Avem precedentul nefericit al suspendării şi văd un scenariu în care PSD, cu majoritate solidă şi cu cuţitul în dinţi, va spune: nu ne interesează ce crezi, ori faci ce spunem noi, ori te suspendăm!

PSD acţionează ca un grup mafiot care fuge de poliţie. Spun că nu vor să nominalizeze pe cineva ca să nu-l ia DNA. Au internalizat modul de lucru al unui grup infracţional organizat. Că va fi Dragnea Liviu sau o interfaţă a lui nici nu mai contează, el va controla Guvernul", a opinat Cristian Ghinea, devenit membru al partidului condus de Nicuşor Dan - Uniunea Salvaţi România.

Potrivit fostului ministru, USR va susţine Guvernul Cioloş 2 fără să condiţioneze în vreun fel acest lucru de numirea unor oameni în diverse funcţii, aşa cum se obişnuieşte de obicei, dar dacă premierul va considera că cineva din USR este potrivit, atunci este o altă poveste.

"Va fi o alianţă cu Dacian Cioloş. Vreau să stăm jos, USR cu Dacian Cioloş şi Dacian Cioloş cu PNL şi discutăm exact ce face Guvernul", a punctat Cristian Ghinea.

sursa: epochtimes-romania.com

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
turnean supărat pe 18 Noiembrie 2016, 07:37
#3
sper ca e clar tuturor
Ce așteptări să mai avem de la PSD? Ăștia au mințit de 27 de ani. Ultima gogonată cu care au furat voturi - 1 milion de loc*ri de muncă. Voi merge la vot, dar psd-ul nu va primi votul meu. E cel mai corupt partid.
makakpetineghinea pe 17 Noiembrie 2016, 22:52
#2
marssssssssskkatbolnav
acest kkat bolnav,cea atras fonduri ue 0,sa nu dea lectii de nimic. e un oportunistnenorocit !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.