Incendiar! Ce le pregateste Alina Gorghiu colegilor, fosti PDL-isti.

16 Noiembrie 2016, 08:58 | 2281 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Alina Gorghiu.

Imediat ce a preluat președinția unică a PNL, Alina Gorghiu a încercat să se impună ca lider autoritar și a dorit să păstreze în prim plan numai oamenii săi de încredere. Aceasta a vrut în primul rând să scape de toți membrii ai fostului PDL, apropiați de Vasile Blaga pentru a fi sigură că pe parcurs nu va avea parte de niciun fel de revoltă din interior. În același timp, însă și-a propus să păstreze aproape primarii PDL din Ardeal, care au reușit să obțină scoruri foarte bune în teritoriu.

Mai mulți oameni de bază ai PNL au dezvăluit pentru bugetul.ro că înainte de a face listele pentru alegerile parlamentare, Alina Gorghiu a cerut o verificare la sânge a tuturor celor care ar trebui să candideze din nou, din fostul PDL.

Pe majoritatea a reușit să-i scoată din joc, printre aceștia fiind și fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu sau fostul lider de grup al PDL din Camera Deputaților, Mircea Toader. Dar nu a reușit să-i dea la o partea pe toți. Asta nu înseamnă că nu vor avea surprize pe viitor. Alina Gorghiu este hotărâtă să curețe PNL-ul de foștii PDL-iști, uitând că fără aceștia Klaus Iohannis nu ar fi ajuns niciodată președinte.

În campania pentru prezidențiale, primii care au părăsit tranșeele au fost chiar vechii liberali, care nu-i mai dădeau nicio șansă lui Iohannis în turul 2.

Planul Alinei Gorghiu nu este însă atât de surprinzător. Și Crin Antonescu a fost scos din joc de Klaus Iohannis, după ce chiar el îl adusese în partid. Culmea cinismului a fost că imediat ce Antonescu a fost înlocuit de Iohannis și echipa lui Antonescu (consilierii de încredere) au trecut la Iohannis. Este vorba despre Nicoleta Nicolae, Iulia Huiu sau Dan Mihalache. Practic, după ce aceștia au fost alături de Crin ani de zile, imediat ce a migrat puterea, au migrat și ei, în aceeași echipă.

Aceleași surse au dezvăluit pentru bugetul.ro că Alina Gorghiu a încercat să înlăture din partid și toate femeile care ar fi avut potențial să o eclipseze, printre acestea fiind și Andreea Paul, care după  ce a plâns în fața colegilor a primit un loc pe listele de la Senat, însă în Satu Mare, clar neeligibil. Ulterior aceasta a refuzat candidatura.

După alegeri urmează noi surprize. O parte din liberali susțin că vor continua cu Alina Gorghiu pentru că este susținută de președintele Iohannis, în timp ce o alta spune că aceasta trebuie schimbată urgent pentru că prin acțiunile sale distruge orice urmă de liberalism.
Rămâne de văzut dacă Gorghiu se va ține de cuvânt și își va da demisia dacă PNL va pierde alegerile. La cum se prezintă campania în momentul acesta, doar o minune ar mai putea face ca PNL să ia un scor peste PSD.

sursa: bugetul.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Valeanu pe 16 Noiembrie 2016, 09:55
#1
Minuni au mereu,dar mai putine pe la noi
Da,cei ce au gresit sau au incalcat legea,sa plateasca.Orice schimbare reala,in beneficiul cetatenilor si respectand legile statului,trebuie salutata,sprijinita si e binemeritata.Toti trebuie sa luptam pentru schimbare atunci cand lucrurile nu merg bine intr-o societate libera,democratica.Iar la noi,in Romania in general,lucrurile nu merg bine deloc.Cei tineri trebuie sa se implice mai mult,pentru ca viitorul este al lor și de ei depinde si soarta parintilor si bunicilor lor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.