Barcelona - Real Madrid, un "el clasico" pentru titlul în campionatul spaniol. Duminică, 22 martie, ora 22.00, în direct pe Digi Sport 1.

22 Martie 2015, 00:00 | 6359 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Barcelona-Real Madrid sau Messi contra Ronaldo. foto:digisport.ro

Duminică, 22 martie, este ziua marelui derby din Spania, Barcelona - Real Madrid. "El clasico", aşa cum mai este denumit, pune faţă în faţă primele două clasate din campionatul spaniol. După câteva rezultate slabe, Real a pierdut locul întâi în favoarea Barcelonei, care are 1 punct în faţa madrilenilor. Acest meci aduce faţă în faţă două constelaţii de vedete, "extratereştrii" conduşi de Messi şi "galacticii" lui C.Ronaldo. Cele două echipe se întâlnesc de pe poziţii opuse faţă de cele din meciul tur. Atunci, Real Madrid era echipa mai în formă şi Barcelona nu se regăsea.

Acum, catalanii au redevenit lideri, după 16 etape în care madrilenii au condus clasamentul, iar ”galacticii” trec printr-o eclipsă de formă. În clasamentul golgheterilor, Messi conduce cu 32 de goluri, faţă de cele 30 ale lui Ronaldo. Se anunţă o partidă foarte încinsă, cu un stadion, "Camp Nou", arhiplin. Suporterii Realului au cumpărat cele 500 de bilete care reveneau oaspeţilor, însă s-au plâns de preţul mare al acestora, 111 euro. Interesul faţă de acest meci este enorm, fiind transmis live de sute de posturi de televiziune din toată lumea. În România, partida va fi transmisă în direct de postul Digi Sport 1, duminică, 22 martie, de la ora 22.00.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.