Ludogorie e frate cu Teleorman. Ludogoret - Steaua, azi, 21.45, televizat de Digi Sport 1.

27 August 2014, 10:51 | 7098 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Golul lui Chipciu ar putea sa fie decisv in dubla Steaua-Ludogoret

Mulţi teleormăneni sunt suporteri ai campioanei României, Steaua Bucureşti, însă, dacă e să ne luăm după denumirea echipei, asta seara, ar trebui să fim bulgari. Numele echipei din Razgrad, Ludogoreţ, provine din denumirea regiunii a cărei capitală este, Ludogorie. Conform gsp.ro, Ludogorie este sinonim cu Teleorman, judeţ în sudul României! Ambele sînt derivate din turcescul Deliorman, care înseamnă pădure nebună. Dacă Teleormanul a păstrat cuvântul turcesc, în Bulgaria s-a păstrat doar traducerea acestuia. De ce pădure nebună? Aceasta pentru că întreaga zonă a luncii Dunării era împădurită, iar "otomanii" aveau mari probleme în năvălirile lor în acele ţinuturi.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
pt franchestain pe 07 Ianuarie 2015, 22:30
#4
telerman
sa vii sa-ti dau pastila si daca nu poti sa o inghiti sa-ti dau cu maiu in troaca snake snake
ce pe 27 August 2014, 17:56
#3
zvon sa realitate?
De foarte putin timp circula prin cerc*rile restranse zvonul ca vindeti site-ul. E adevarat?

franchestain pe 27 August 2014, 13:41
#2
daca cumva tu nu,io deja o am clara frate
Deliorman în turca cam cum ar fi teritoriu oamenilor or diliilor în româna si daca careva are dubi îi explic ca vine cam asa:DELI OR MAN- DELI adica ca diliu si MAN adica ca om ca MAN în americana e om.Adica or diliu or om si cum pare o chestie dalea care nu are rezolvare ar trebui sa vi se retraga dreptu de votare daca continuati cu problemele la troaca care a tras tara asta cu 100 de ani ìndarat.Asa sa ramîna în veci vecilor.Amin!!!
franchestain pe 27 August 2014, 13:08
#1
cacus pricep io
de ce pare asa de batuti telermaneni cu maiun troaca ca trait în padure ca fiarele,frate si nu în orce padure cica ca ntruna nebuna nebuna.Sacus pricep si de ce Telermanu e pe ultimu loc ca clasament pe tara. Ferestene Dumnezeule de probleme de troaca ca mare belea e Telermanu petru biata asta natie .Si luativa pastilele va rugam înainte sa va duceti la vot.Amin!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.