Fotbal judeţean, liga a IV-a: rezultatele etapei a VII-a. Turris Tr.Măgurele - Sporting Roşiori 1- 8! Dezastru total!

07 Octombrie 2012, 00:10 | 3506 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Gunoi langa teren, gunoi pe teren.

Sâmbătă, 6 octombrie, s-au desfăşurat meciurile etapei a 7-a a ligii a IV-a. Rezultatele au fost cele normale, cu două excepţii: prima, victoria celor din Olteni,  13-0 în deplasarea de la Ciolanesti, şi dezastrul echipei Turris Turnu-Măgurele, 1-8 pe teren propriu cu Sporting Roşiori.

Turris s-a făcut, încă odată, de râs, batandu-şi joc de spectatori ( foarte puţini), tradiţie şi oraş.  Ce se petrece la Turris este incredibil! Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată în istoria oraşului. Înfrângerile la scoruri de maidan au devenit obişnuinţă iar măsurile se lasă aşteptate. Meciul Turris - Roşiori a fost dominat total de oaspeţi, care au înscris când au vrut.

În echipa Turris am văzut şi câţiva jucători care sunt, probabil, prietenii din copilărie ai directorului Gelu Mircea. Aceşti "bătrânei" simpatici mai ştiu ceva cu mingea, însă nu au nicio pregătire fizică. Nea Gelu şi Tapurica îi introduc, probabil, în formaţie ca să fie media de vârstă mai ridicată decât a adversarilor.  E comic să-l vezi pe Tapurica strigând şi înjurând nişte tineri care încearcă să joace ceva asemănător cu fotbalul. Echipa nu are nicio pregătire fizică, cât despre tactică, e sublimă dar lipseşte cu desăvârşire. Oare ce se mai aşteaptă, să trecem la nivelul următor, adică înfrângeri cu peste 10 goluri diferenţă? Când se vor lua măsurile care se impun?

Tapurica trebuie alungat cu pietre, e individul care nu ştie absolut nimic în materie de fotbal. Se pricepe la încărcat facturi şi încasat bani, adică la furtişaguri, la fotbal, e nul. Trebuie să amintim că gazonul de la stadionul Municipal arată groaznic,  însă starea echipei este mult sub nivelul execrabil al gazonului. În clasament, Turris ocupă locul 13, la 3 puncte de locurile retrogradabile. Credem că, pentru oraş, mai bine se desfiinţa echipa, decât să trăim aceste înfrângeri categorice. Nu ştim ce ne mai asteapta, însă dacă luăm la întâmplare  11 turneni, fără vreo pregătire, cam tot cu aceste scoruri ar pierde formaţia. Am ajuns de râs în tot judeţul, însă ridicolul nu ucide, astfel că Tapurica rămâne liniştit la locul lui. Ruşine Turris, ruşine Mohanu! Celelalte rezultate au fost normale, astfel că primele clasate şi-au păstrat locurile. Remarcăm că echipele din zona Turnu au pierdut in corpore, Saelele şi Traian chiar pe teren propriu.

Iată toate rezultatele acestei a VII-a etape:

Turris Turnu-Măgurele – Sporting Roşiori 1-8

Au marcat : Constantin (min. 16) pentru Turris, respectiv  Pârvan (min. 3, 8, 19, 28), Cândea ( min 52 şi 62 din penalty),  Pârjolea (min 71), Popescu (min 75) pentru Roşiori

Voinţa Saelele – Atletic Orbeasca 0-1

CS Vartoape – Udinese Uda Clocociov 2-0

FC Traian – CS Pamimai Videle 1-3

Tineretul Ciolanesti – Viaţă Nouă Olteni 0-13

Dunărea Zimnicea – Metalul Peretu 1-1

Flacăra Talpa – Unirea Ţigăneşti 2-0

Spicpo Poroschia – Rapid Buzescu 2-1

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
ex.turris pe 08 Octombrie 2012, 22:06
#5
penteu anonim
daca eu nu stiu despre fotbal tu niciatit.asa ca laso balta.tapurica a retrogradat echipa de cind e la cub de vreo 3 ori asa ca taci.NEA GELU il cunoaste foarte bine cum a lucrat pe toti antrenori care au fost pe la turris.de asa ceva e bun tapu nu de antrenor.bine un salut pentru TURNENI.
anonim pe 08 Octombrie 2012, 19:21
#4
sdf
nu mai vorbitii voi de tapurica care nici nu aveti idee ce este ala footbal... Nu joaca tapurica in teren...si cei 11 care intra pe teren sunt doar niste copii. nu poti face o echipa luata de la zero peste noapte...\\n
strainu pe 08 Octombrie 2012, 07:44
#3
Tapu
cumparati capre lui tapurica si trimetetil la pascut,cu ele.ca de fotbal e bita. ;-u
viorel pe 07 Octombrie 2012, 15:47
#2
ex-strand
cei de la strand au depozitat gunoiul in incinta stadionului k nu aveau contract cu salubritatea
ex.turris pe 07 Octombrie 2012, 10:50
#1
rusine
gonitil pe acest bilbiit de la stadion ca tot el face echipa nu Gelu.pina nu pleaca jigodia de Tapurica la Turnu Magurele nu veti avea fotbal.asta pina nu e prea tirziu ca echipa are timp sa fie pusa la punct.hai Trris .un salut pentru impatimitii fotbalului. shock
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.