Gyor - Oltchim Ramnicu Vâlcea, sâmbătă, ora 17.00, în direct la Digisport 1, returul semifinalelor Ligii Campioanelor. Vor ajunge fetele, antrenate de Radu Voina, în finală?

07 Aprilie 2012, 00:02 | 5055 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Oltchim vrea sa joace finala

Handbalul feminin românesc este foarte aproape de o mare performantă, calificarea echipei campioane a României în  finala Ligii Campioanelor. Oltchim Ramnicu Vâlcea, echipa care domină de o manieră categorica handbalul românesc, are ocazia să joace o nouă finală de Liga în trei ani de zile. Meciul retur, din semifinalele L.C., cu echipa maghiară Gyor, se anunţă foarte echilibrat, sansele de calificare fiind, credem noi, egale.

Chiar dacă Oltchim a câştigat în tur, la Ramnicu Vâlcea, scor 35-31, echipa maghiară este capabilă să remonteze diferenţa de patru goluri. Cu Gorbitz şi Lekici în atac, maghiarele vor pune o presiune constantă asupra vâlcencelor. Si publicul de la Veszprem, 7 000 de spectatori, va încuraja frenetic echipa gazdă. În ciuda unei stări euforice provocate de revenirea senzaţională a Oltchimului la meciul tur cu Gyor (scor 35-31), antrenorul Radu Voina a rămas cu picioarele pe pământ. Este convins că Vâlcea va fi primită ca într-un infern la Veszprem şi nu face niciun calcul înaintea partidei retur.

Radu Voina a declarat : "Cele patru goluri nu înseamnă nimic în handbalul de azi. La cât de repede se joacă, orice se poate întâmpla. Cel mai bun exemplu este meciul tur, cum am reuşit noi să preluăm avantajul în câteva minute, venind de la minus cinci goluri". Marija Jovanovic, marea absenţă a Oltchimului din meciul tur, ar putea fi pe foaia de joc la meciul de mâine. Interul s-a antrenat joi, iar  vineri dimineaţă a plecat cu echipa în Ungaria.

Meciul Gyor-Oltchim va începe la ora 17.00 şi va fi televizat de postul Digisport 1. Succes, Oltchim!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.