Egaluri peste tot: Turris Turnu-Măgurele - Sportul II Studenţesc 1 - 1; CS Buftea - FCM Alexandria 1 - 1.

17 Martie 2012, 00:01 | 2906 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Turris a obtinut doar un egal pe teren propriu

Etapa a XVI a diviziei C la fotbal a fost una a egalurilor pentru echipele din Teleorman. Spunem Teleorman, pentru că echipa păstrează numele oraşului, deşi Dunărea Turris Turnu-Măgurele evoluează pe stadionul Romprim din Bucuresti, nu pe Municipalul din Turnu-Măgurele. Seria a III-a Diviziei C a devenit una care nu prea mai are miza, doar locul I, cel care aduce promovarea în eşalonul superior, fiind cel care mai stârneşte pasiuni. Din cauza retragerii a 3 echipe, din această serie nu va  retrograda nimeni, astfel că se joacă fără miză. Cele două echipe din Teleorman, aflate la mijlocul clasamentului, au avut evoluţii diametral opuse în această etapă. Astfel, Turris, deşi a jucat pe "noul" teren propriu, a făcut doar egal cu a doua echipă a Sportului Studenţesc. Golurile au fost marcate de L. Niţă (min. 1), pentru Turris, respectiv de Târnăcop (min.42). Trebuie să menţionăm că Târnăcop este originar din Turnu-Măgurele şi a evoluat de câteva ori şi în prima echipă a studenţilor bucureşteni.

Cealaltă echipă din Teleorman, FCM Alexandria, a reuşit un joc foarte bun la Buftea, în faţa echipei locale, ratând de puţin victoria. Jocul dintre CS Buftea şi FCM Alexandria s-a terminat tot la egalitate, 1-1, prin golurile înscrise de Florin Radu (min 54) pentru FCM, respectiv de Aldea (min 90), pentru Buftea. Acest egal este o nouă demonstraţie că echipa din Alexandria şi-a revenit, suporterii aşteptând acum mult mai mult de la echipă.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
virgil zis murinio pe 19 Martie 2012, 23:09
#1
turis magurele(echipa paci)
sa se retraga tunu magurele sa ne lasa ca nau nici o treaba sa i lase pe uni sa plece de acolo sa nu i mai chinue nu au nici o treaba cu fotbalul nici unu din staful tehnik in afara de nea florin care mai bn ar pleca de acolo de la habarnisti aia.lasati echipa alcuiva mai ales patronul........
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.