Atletic Fieni - Turris Turnu-Măgurele, vineri, 2 septembrie, ora 17.00. Victoria, obiectivul Turrisului. FCM Alexandria - Argeşul Mihailesti. Va obţine FCM primele puncte?

01 Septembrie 2011, 22:05 | 2006 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ilin deschide scorul in meciul din etapa trecuta.

Turris Turnu-Măgurele, liderul seriei a III-a a diviziei C, joacă în etapa a III-a împotriva formaţiei Atletic Fieni. Meciul, care se va desfăşura pe stadionul Cimentul din Fieni, va fi arbitrat de o brigadă formată din Coza Ionuţ - Cernica; Mandita Cristian Ionuţ - Popeşti Leordeni; Necula Mihăiţă - 1 Decembrie, şi se anunţă unul deosebit de interesant. Echipa gazdă a reuşit în cele două etape trecute, o victorie şi a pierdut un meci, astfel că deocamdată are 3 puncte.

Sperăm să rămână cu ele, pentru că obiectivul Turrisului este victoria. Echipa luptă pentru promovare şi nu doreşte paşi greşiţi. Patronul echipei turnene, Mihai Ionescu, declara: "Nicio partidă nu e uşoară, însă îmi doresc să fim un lider statornic în clasament, nu unul de conjunctură. "Un pas important este şi meciul de la Fieni, împotriva unei formaţii care, în etapa trecută, a reuşit să câştige în deplasare, la Mihailesti. Dorim ca Turris să elimine problemele de la finalizare, pentru că echipa îşi creează multe situaţii de gol. Dacă va elimina o parte din ratări, credem că turnenii se vor întoarce cu cele trei puncte. Forza, Turris!

FCM Alexandria, una dintre codasele seriei, va evolua pe teren propriu  împotriva echipei Argeşul Mihailesti. Jucătorii gazdă, care au învins la mijlocul săptămânii, echipa de juniori a clubului Dinamo Bucureşti, au un moral foarte bun şi doresc să obţină prima victorie din acest campionat. Credem că este posibilă victoria, mai ales că se întâlnesc două  formaţii care retrogradaseră la sfârşitul ediţiei trecute a diviziei C. Meciul de la Alexandria va începe tot la ora 17.00 şi va avea loc pe stadionul Municipal din localitate.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
NR 11 Atletic pe 03 Septembrie 2011, 00:06
#2
frumoasa deplasarea la fieni
Foarte frumos meciul de astazi de la Fieni! Turris a fost cu 2 jucatori mai mult decat prevede regulamentul! Va intrebati cum? simplu! Arbitrul central si unu asistent au \\\"jucat\\\" pentru Turris! Ceva gen : voi \\\"jucati\\\", cum va cantam noi!\\nBafta la promovare, dar in ritmul asta...ajungeti degeaba acolo! wink\\n
blat buftea pe 02 Septembrie 2011, 03:15
#1
blat mare la filipesti
blat mare la filipesti-buftea,bate buftea,jucati la pariuri baieti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.