Groapa care ne îngroapă. Turnu-Măgurele, sărăcie şi manipulare.

04 Iulie 2010, 22:46 | 1666 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

Pe şosele din Turnu-Măgurele sunt foarte multe gropi, unele care apar natural şi altele care apar artificial. Cele artificiale sunt denivelările mari de la gurile de vizitare şi canalizări.
 
 Celelalte sunt gropile care apar în asfalt din cauza proastei calităţi a acestuia. Ştim cu toţii că firma care face asfaltările este celebra Teldrum, firma domnului Dragnea, firmă care încasează mulţi bani dar face lucrări de slabă calitate. Gropile au şi un rol psihologic, cel puţin la noi în oraş. Dacă mergi cu bicicletă, de exemplu, trebuie să te uiţi mai mereu în jos, pentru că oricând poţi intra într-o asemenea groapă. Probabil aceasta este dorinţă mai marilor oraşului, să privim în jos, căci ştiu ei ce să facă pentru a ne conduce. "Gropile" din viaţa noastră sunt ideale pentru a ne ţine în jugul problemelor de zi cu zi fără a putea să gândim la adevăratele probleme din viaţă noatră. Suntem ţinuţi în sărăcie şi minciună pentru a fi uşor de cumpărat, ba cu un kg de făină, ba cu o găleata. Toate problemele necesită, pentru că aşa vor ei, o mână salvatoare. Ni se inoculează de ani de zile ideea, falsă, că" salvatorul" zonei Turnu-Măgurele  este domnul Dragnea. Fără dumnealui am ajunge la săpa de lemn, dar de fapt acolo ne-a adus chiar dumnealui. Când cobori în oraş, de la Banciu, dinspre Alexandria ai impresia că intri într-o "groapă" uriaşa.
 
 Această zonă nu se va dezvolta cu oameni care mint şi ascund până şi autoturismul BMW X5 cu care se deplasează. Domnul Dragnea are cu ce să treacă prin gropi. Noi ne mulţumim cu ce cade de la masa dânsului. Până când?

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
VzJCwqhJVlVZROetJV pe 12 Octombrie 2012, 21:53
#1
tVyIKglYUuyd
Oare cine e dragnea ( cu d mic ) ??? Nu e acalesi dragnea care anul trecut, in prezenta lui Ion Iliescu tipa cat il tinea (g)ura \\\" VA MULTUMIM ! SUNTETI SINGURUL LIDER PSD CARE VINE IN JUDETUL NOSTRU ! LUI MIRCEA GEOANA II ESTE RUSINE SA VINA LA NOI ! \\\" ??? NU e acalesi dragnea care tipa la Brasov ca-si da demisia din PSD, daca Ion Iliescu nu e sanctionat ??? Nu e acalesi dragnea care la cateva zile dupa Brasov il barfea pe mircea geoana si-i invidia pe consilierii lui Ion Iliescu ...\\\" Ce fericiti trebuie sa fiti ca lucrati cu un asemenea OM \\\" ??? Vreti sa mai continui ??? Saptamana asta oare, pe care dragnea il vom vedea ???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.