Senzational!!! Mafia siciliană a adoptat criteriile de integritate din PSD

25 Aprilie 2016, 10:51 | 2628 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Senzational!!!Mafia siciliană a adoptat criteriile de integritate din PSD

“Când am văzut criteriile de integritate din PSD, l-am chemat pe creativul mafie noastre, i-am tăiat capul, pe care l-am trimis părinților într-un colet, să vadă și ei ce prost au făcut, apoi l-am concediat. Nici nu ne mai chinuim, adoptăm direct criteriile de integritate din PSD, că sunt perfecte. Oricum, nouă nu ne-ar fi dat așa ceva prin cap nici după încă două secole de infracționalitate” a declarat Puie Monte (primul de sus), fiul temutului Curleone, în aplauzele actualului lider al mafiei siciliene, Lucky Teleormano.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Franti MINCA pe 26 Aprilie 2016, 08:41
#2
TOMUTA-MATA PRIMAR!!!!
Daaaaaaaa!!!!Noi Fratii MINCA, de la Sindicatul Puscariasilor liberi, gruppo-anti kiori, va propunem un candidat super scula de om:Marinika TOMUTA!!!!Votati Mata-TOMUTA, sa vedeti ce bine este, ehehehhhhhheeeee!!!! LOL LOL LOL
Pro-Tomutza pe 25 Aprilie 2016, 13:20
#1
Marin TOMUTA PRIMAR!!!!
Rosioreni VOTATI!!!Marin TOMUTA PRIMAR!!!Un GENIU, un PUTERNIC OM DE AFACERI, un VECTOR al BINELUI!!!MARIN TOMUTA PRIMAR LA ROSIORI DE VEDE!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.