Ultima ora: Un PSD-ist a fost exclus din partid pentru că nu are dosar penal.

25 Aprilie 2016, 10:34 | 2538 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ultima ora: Un PSD-ist a fost exclus din partid pentru că nu are dosar penal.

Un PSD-ist cinstit din Botoșani, al cărui nume îl vom ține sub tăcere, pentru a nu-i ruina omului cariera de tot, a fost exclus din PSD pentru că, în cei 15 ani de când activează ca politician, nu a reușit să acumuleze nicio infracțiune. Liviu Dragnea, președintele partidului și garantul criteriilor de integritate din PSD, a făcut următoarele precizări: “Am primit semnale din teritoriu că, din cauza unor astfel de personaje, oamenii ezită să voteze cu noi. Nu ne putem prezenta în fața electoratului nostru tradițional cu astfel de indivizi, că părem dubioși. Trebuie să avem grijă ca fenomenul să nu ia amploare și, unde prindem un cinstit, să tăiem în carne vie. Dacă omul vine cu o citație la DNA, suntem dispuși să-l reprimim în partid, nu suntem aberanți.”

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
EU pe 29 Aprilie 2016, 18:58
#5
LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD !
LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD ! LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD !
franchestain pe 25 Aprilie 2016, 23:30
#4
îi realitate dura fraerilor
nus mistouri ieftine.Tolomacilor aveti un presedinte de partis penal declarat cu acte si condamnat cu suspendare care ia tîrna ca coada daca cade cu executare la alte furaciuni cu carea saracit telermanu si tara mea,gigodilor iliesco comuniste.Penalu asta a furat voturile cetatenilor,nemernicilor va dati cu sama cen seamna asta? adica fura votu la cetateni care nu voteaza cu ei sii pagubeste asa de 2 ori,o data ca le fura votu sia 2 oara cai prejucidiaza cînd sil pune lor votu ala,canalile astea penale PESEDISTE care ne vorbeste dupa furaciuni despre coduri de intregritate si de corecti ce sunt otii otilor.La carcera cu toti si cu penali de la vîrf si cu fraerimea care voteaza din sat în sat.Înputitilor ati distrus biatu judet si toata tara mea carei zicea lumea grînaru la Europa sacus moare lumea de foame cu Penali Sociali Demonocrati la putere cu voia tînpitilor.Amin!
Odaian pe 25 Aprilie 2016, 19:20
#3
Mistouri ieftine de la PDL spui?
Și mistourile alea scumpe sint la PSD ? Hai sa vedem unde e nota de plată mai mare.
Turnean pe 25 Aprilie 2016, 13:40
#2
Mistoui ieftine
Mistouri ieftine pe care numai oamneni PDL-lui sunt capabil sa le faca!
TURNU CU SPERANTA pe 25 Aprilie 2016, 12:58
#1
CRITERII DE INTEGRITATE ÎN PSD? VAX !
DRAGNEA O SĂ-I DEA AFARĂ PE TOȚI DIN PSD,PÎNĂ VA RĂMANE SINGUR.HAI,ȘI CU CODRIN ȘTEFĂNESCU ȘI CU NEMURITORUL ILIESCU.NICIODATĂ PCR NU VA PUTEA FI SCOS DIN PSD DECAT CU DNA.EU SPUN CĂ TIMPUL LUCREAZĂ ÎN FAVOAREA NOASTRĂ.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.