Fanii lui Liviu Dragnea îi scriu preşedintelui!

23 Aprilie 2016, 08:25 | 2622 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Fanii lui Liviu Dragnea îi scriu preşedintelui!

Domnule Presedinte Ciolanis (N.R.-li s-a parut mai familiar)

Suntem un numeros grup de decedati din cimitirul particular Apocalipsa Vesela si dorim sa reparati o mare nedreptate. Am aflat cu tristete ca se doreste condamnarea domnului Liviu Dragnea, nenea Liviut, cum ii spunem noi, ceea ce este o nedreptate strigatoare la cer si revolta a cuprins cimitirul nostru cavou cu cavou.

Nenea Liviut ne scotea la vot dupa care urma dans, bufet suedez, karaoke si tombola. De ce este incriminata aceasta fapta? Pentru ca a dorit sa ne faca eternitatea mai frumoasa?

Protestam si anuntam ca vom face greva foamei refuzand tot ce vor da ai nostri de pomana la parastasuri. Va rugam, luati masuri!

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

sursa: voceavalcii.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
franchestain pe 24 Aprilie 2016, 23:31
#3
mortii vii si vii morti frate
are si ei drepturile lor afar de dreptu la vot petru Penali Sociali Demonocrati.Amin!
Misu pe 23 Aprilie 2016, 16:03
#2
Istoria
GHEORGHIU-DEJ,NICOLAIE CEAUSESCU,ION ILIESCU, DRAGNEA LIVIU,...FIUL mascariciului din Pleasov si urmasiii lui in vecii vecilor . Teleormanul e distrus de mult, acum Romania,urmeaza sa fim frati cu cei din COREEA DE NORD .JUSTITIA E LA PICIOARELE LUI . Suntem toti lasi .
Puie Monta pe 23 Aprilie 2016, 09:27
#1
Să ne luăm pop corn-spectacolul abia a început.
Prevăd în perioada imediat următoare o dispută cu mult sange și lovituri pe la spate,în marele partid roșu și chiar în întreaga politică romanească.Va fi un an și-o perioadă cu mari surprize,situații inedite și mari dezamăgiri în viața politică și socială din Romania.Se pare că în țara noastră,atata timp cat vor viețui printre noi,astfel de politruci lacomi și mincinoși,nu va fi NICIODATĂ LINIȘTE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.