I-auzi bagabonțeală la motanu’ încălțat în flaușați!

14 Februarie 2016, 09:12 | 2413 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragnea coreean.

Adică noi ăștia care-i băgăm carne pe sub mustață nu înțelegem drama poporului evreu:

“Eu m-aș bucura dacă toate generațiile din această țară s-ar apleca puțin deasupra istoriei, din păcate, nu foarte îndepartată, când milioane de oameni au murit din cauza promovării unei uri de rasă.”

Da’ tu câte cărți ai deschis, bă, țărănușule, în afară de alea de la școală? Nu de istorie, per toatal te întreb. Și de când te preocupă marile drame ale umanității? Că te știam ocupat cu imobiliarele, cu asfaltul, cu manțocăriile din teritoriu, cu promovarea tinerelor politicience. Apropo, lui Șova îi redeschizi dosarul de negaționist al Holocaustului? Pentru el ai dat legea?! Că n-au trecut 3 ani de când a comis-o. (Arde-l! Că și el ți-a ars-o!)

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Taranul de la odaia pe 15 Februarie 2016, 22:22
#4
#3 mandru de umila mea obarsie
Fantastic! Ce reveletie!? Flatulenta asta este rezultatul excesivei ingerari de cultura catangheza pe baza de aurolac si manele? Sau poate provine din loc*ri mai selecte frecventate de odrasla lui geanta (asta cica avea cehstii de calitate!)? Pentru informatia ta generala si a celor care au citi articolu pe acest site va spun ca autorul "articolului" este un drogat irait, iar porcaria asta a luat forma dupa ce a tras o linie pe nasucul lui delicat. Pacat, cineva ar fi putut chiar sa il ia in seama!
Baiat de la tara pe 15 Februarie 2016, 13:22
#3
Tăraneeee,dar nu în sens peiorativ
Taran e si ala de la Lita,Lunca dar, si de la Gratia.Dar tu,de unde sa stii asta,ca la voi la Odaia,despre scoala ati auzit din basme sau cand veniți pe la....asfalt.
Taranul de la odaia pe 15 Februarie 2016, 07:42
#2
un articol repugnant
Il poti numi pe dragnea cum vrei (cel mai potrivit mod de a i se adresa ar fi "pui de militian") dar nu ii zice Taran. Ma jignesti pe mine si demonstrezi ca, de fapt, analfabetul esti tu, autorule!
Salvați Turnu Măgurele ! pe 14 Februarie 2016, 09:47
#1
Dragnea și Iliescu-2 comunisti penali
Știm foarte bine ce au făcut acești monștrii pentru Romania.Știm foarte bine ce a făcut Dragnea în Teleorman și, stim aproape sigur și ordinea în care vor intra la pușcărie(cea din fotografie).Gata,nu mai merge cu minciuna,ați transformat aceste loc*ri într-o zonă de deșert.Voturile nu vor mai veni contra unei sticle de ulei,unui kg.de zahăr sau al unei bancnote de 50 sau 100 de lei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.