Dragneo, hoțule, tractoristule, nesimțitule, vreau amendă!

10 Februarie 2016, 10:30 | 2701 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Dragneo, hoțule, tractoristule, nesimțitule, vreau amendă!

Mă, Dragnea, pervers mic și futăcios cu mustață de tractorist ce ești!

Ești șmecher, papagalule? Vrei putere? Vrei lingăi? Vrei ode? Vrei protecție?

Vrei să-mi dai amendă de 100.000 că scriu că ești prost, mă, banditule? Mă, jegule ce ești, tu încă crezi că merge, mă?! Mă, țărane! Mă, boule! Mă, păi tu crezi că partidul ăla al tău de infractori ordinari e mai tare ca internetul, mă?! Nu v-ați învățat minte, mă, nenorociților?! Nu v-a ajuns primul avertisment, mă, scursurilor?!

Te simți intimidat, hoțule dovedit? Te simți denigrat, penalule? Te simți umilit, nesimțitule? Foarte bine! Pregătește-te de război, căcărează!

PS – câte amenzi am pân-acu, domnu’ Liviu?

PPS – Liviu Dragnea a pus o lege prin care ”defăimarea socială” poate fi pedepsită cu amenzi între 1000 și 100.000 lei. Este, practic, legea cenzurii pe Facebook, direct din creuzetul maeștrilor în cenzură, urmașii Partidului Comunist și actualii securiști, PSD. Dacă va trece legea, e de ieșit în stradă. Dar, și dacă nu va trece, este tot mai urgent ca acest partid și toți rahații din el să fie eradicat. Prin vot democratic, desigur. Două rânduri de alegeri anul ăsta, nu uitați! În lipsă de alterantive decente, votați ORICE, mai puțin PSD. Pe urmă ne ocupăm și de ceilalți penali.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
cris pe 11 Februarie 2016, 12:45
#5
pro
Nu imi plac politicienii, dar nici jignirile. Apropo: nu toate femeile sunt c..ve si nu toti barbatii sunt magari. trebuie sa dovedeasca intai si dupa aia iti iei amenda. astept amenzi mai mari pentru batausi...

TURNEAN pe 10 Februarie 2016, 17:39
#4
PENTRU COMUNISTUL DRAGNEA.
Când eşti băiat de miliţian comunist,aşa cum este Dragnea,ai impresia că totul ţi se cuvine şi nimeni nu are voie să spună nimic despre tine. Ceea ce nu a înţeles Dragnea,este că,oamenii nu mai pot fi prostiţi şi VOCEA STRĂZII este mai prezentă ca oricând. Vrea pedepse pentru cei care îl blamează pe el. Dar cei minţiţi de Dragnea că va crea 1.000.000 de loc*ri de muncă,nu ar trebui să se conside jigniţi ? El ce pedearsă merită ? A fost mereu la conducere. Nu ar trebui învinovăţit pentru înfometarea pop**aţiei şi subminarea economiei,alături de gaşca lui de hoţi ?
alt tu pe 10 Februarie 2016, 12:27
#3
mai departe
Cititi tot articolul in comisarul.ro si kamikaze. Bravo celor ce mai au un pic de c*raj. Atat ne-a mai ramas. Revarsarea ofului in presa si postari on line ca speranta a murit. Tradatorii neamului sant bine lipiti in scaune cu superclue. Numai o revolta masiva ne mai poate scapa de ei. Nu va amagiti cu alegerile. Tot ei vor castiga. Chiar daca nu vor fi majoritari viata a demonstrat ca fac aliante ulterioare care le asigura puterea de decizie. Singura scapare este mutarea in alta tara ca aici zarurile sant aruncate. Dragnea forever. Viitorul tarii va fi ca si cel al teleormanului. Saracie lucie si oameni disperati de neputinta. Votati psd. Votati distrugerea totala a tarii. Votati viitorul copiilor vostri. Votati orice dar nu votati pcr actual. Oricare altii sant mai buni decat actuala clasa politica. Evenimentele au demonstrat asta. Iesiti la vot. Nu stati in case. Strigati-va disperarea la vot. E ultima sansa si speranta.
ROMANIA NU E TELEORMAN !!!! pe 10 Februarie 2016, 11:20
#2
PANĂ UNDE DUCE DISPERAREA SI FRICA ?!
STĂ SĂ EXPLODEZE ÎNCĂ UN SCANDAL MARCA DRAGNEA PSD.ESTE VORBA DESPRE FABRICILE DE DIPLOME FALSE,OBȚINUTE DE CATRE ”LUMEA BUNĂ”DE PRIN TELEORMAN.ORAȘUL NOSTRU ESTE PLIN DE ”LICENTIAȚI”A CĂROR PREGĂTIRE ESTE LA NIVELUL CLASELOR PRIMARE.MULTE NUME VOR APĂREA ÎN PERIOADA URMĂTOARE,IAR ATUNCI CAND VEȚI AFLA DESPRE CE FEL DE OAMENI ESTE VORBA,VEȚI ÎNȚELEGE CU ADEVĂRAT CINE NE-A CONDUS ȘI ÎNCĂ NE MAI CONDUCE.VINE AȘA O VREME DUPĂ 40 DE ANI SI TE APUCĂ UN DOR NEBUN DE ÎNVĂȚĂTURĂ.ÎNVĂȚĂTURĂ DE CARE NU AU AVUT DRAG IN 12 ANI DE SCOALĂ.BĂĂĂ,VOI CHIAR NE CREDEȚI PROȘTI PE TOȚI????
adina pe 10 Februarie 2016, 10:33
#1
y
ce e ba cu vorbele astea ca la usa cortului ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.