Semne bune anul are - Motive de "speranta", la inceput de an, pentru teleormaneni.

10 Ianuarie 2016, 12:07 | 3961 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Somajul a ajuns la un nivel record, peste 11%. Potrivit AJOFM - peste 19.000 de șomeri și doar 19 locuri de muncă disponibile în Teleorman, toate in Alexandria.

Inchiderea  Donau Chem Turnu Magurele, una dintre cele mai mari unitati economice din judet. 

Cele mai scumpe servicii publice: apa, gunoi, transport, etc.

Depopularea judetului este fara precedent.

In acest judet sunt unele dintre cele mai corupte institutiii.  

Mai rar se intalneste saracie ca pe la noi, prin Teleorman 

Legea Dragnea a ajuns un fel de constitutie a unui judet corupt. 

Bacul de la Turnu folosit pentru export de coruptie la vecinii bulgari. 

Hidrocentralele, podurile si autostrazile au ajuns la stadiu de minciuna pura. Cine indrazneste sa promita asa ceva este catalogat drept Pinocchio. 

Interlopii si hotii din toate domeniile sunt protejati de autoritati. 

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Tavi pe 11 Ianuarie 2016, 10:09
#12
Voi cititi ce postati?
Am o c*riozitate: cine scrie aceste articole-barfe, cate clase are? Ce scoala a absovit? Unde este predicatul (ca sa o luam ca la clasa I), in aceste propozitii? Sau verbul, ca sa trecem la nivelul gimnazial.



"Inchiderea Donau Chem Turnu Magurele, una dintre cele mai mari unitati economice din judet.

Cele mai scumpe servicii publice: apa, gunoi, transport, etc."



Probabil comentariul meu, nu va fi aprobat, din cauza corectitudinii politice care bantuie lumea. Eventual se va face corectura, dar comentariul meu critic, nu va fi publicat.

Oare, nu trebuie sa ne iubim unii pe altii aici, sa nu ne atacam, sa ne uniformizam rapid?
laurentiu pe 10 Ianuarie 2016, 19:26
#11
Pt Teleormaneni
Cand domnul prea distinsul conjudetean ajuns mare lider de partid siprietenii dansului vor avea mai putine afaceri in judetul nostru si cand distinsii nostrii pensionari vor intlege ca viitorul acestui judet a fost ratat de psd atunci vom intelege de ce Teleormanul a ajuns un judet esec pt interese, daca ma intrebati ce fac eu am plecat din el sunt un tara noastra si ma desc*rc f bine ca mai toti teleormanenii care au lecat si rezultatul un judet esec si pensionari nostalgici / la puscarie domnul dragnea
PAPI pe 10 Ianuarie 2016, 18:56
#10
AM AJUNS DE RÎSUL LUMII
Un vechi proverb spune:!CINE RÎDE LA URMĂ,RÎDE MAI BINE!Hai să vedem cine plătește nota de plată,că noi am tot plătit pînă acum.Cum am rezistat atîția ani,mai rezistăm......două trei săptămîni.
turnean pe 10 Ianuarie 2016, 18:40
#9
profesorului
Ce chestie!!! Te dai domn.... Chiar asa postezi " Dl. Profesor". Daca ai fi un domn,nu ti-ai arata invidia fata de unul care a reusit in viata. Ti-e ciuda ca are Cracea vila,nu e asa ? Pai,da,dar Cracea a muncit si are totul la vedere,nu ascunde nimic. Dar tu, ce rahat ai facut pana la varsta asta ? Arata ce ai facut tu si numai dupa aceea cere altora socoteala. Ia spune,stii cumva unde locuieste bugetarul Dragnea ? Dar tu,unde locuiesti ? Nu te mai da domn,ca nu esti ! Ai demonstrat-o cu prisosinta.
profa de romana pe 10 Ianuarie 2016, 18:30
#8
pentru ovidiu (cu o mic)
Bai Ovidiule,dar prost mai esti ! Faci aceleasi greseli de exprimare ca Dragnea. Si el tot "decat" zice . Corect este "doar", in situatia data. O fi vreo expresie tipic PSD-ista ? V-a impus Dragnea s-o folositi ? Dar la ce ma pot astepta de la tine? Nici macar prenumele nu stii ca trebuie sa ti-l scrii cu majuscula....
ALT PROFESOR pe 10 Ianuarie 2016, 18:23
#7
PENTRU DL. PROFESOR (NR. 2)
PROFESORE,NU ESTI NORMAL LA CAP?CE PUTEA FACE CRACEA PENTRU ORAS?PRIMAR ESTE CUCLEA,EL TREBUIA SA REZOLVE PROBLEMELE COMUNITATII.BANII PE CARE NOI II PLATIM PENTRU TAXE SI IMPOZITE,I-A TOCAT CUCLEA IMPREUNA CU GASCA P.S.D-ISTA PE CONTRACTELE OFERITE APROPIATILOR.DESPRE CE VORBIM AICI? AM EU ASA,O CONVINGERE PROFESORE CA,ESTI P.S.D-IST SADEA,PREA TI SE INROSESTE MINTEA CAND AUZI DE CRACEA.SI DACA ARE VILA LA BUCURESTI,CARE E TREABA? BRAVO LUI!INSEAMNA CA STIE SA FACA AFACERI.IAR NOUA LA TURNU,UN ASEMENEA PRIMAR NE TREBUIE,CARE SA STIE SA FACA TREABA.CUCLEA CE A FACUT? A AVUT PE MANA TOTI BANII ORASULUI SI SI-A BATUT JOC DE EI.NIMIC NU A FACUT BUN PENTRU TURNU.IN AFARA GARDULETELOR,A COSURILOR DE GUNOI,A CONTRACTELOR PENTRU TERMOPANE ACORDATE GINERELUI VICEPRIMARULUI,N-A MISCAT UN DEGET.SI-A BATUT JOC DE TOT CE A FOST BUN IN ORASUL ASTA.N-A FOST IN STARE SA ADUCA UN INVESTITOR,SA CREEZE UN LOC DE MUNCA.JOS GASCA DE HOTI PSD-ISTI! NE-AU TRANSFORMAT INTR-UN ORAS DE SOMERI SI PENSIONARI.
Noi Majoritatea pe 10 Ianuarie 2016, 16:08
#6
@ #1
Esti un membru marcant PSD sau decat a 7 spita din masinaria spurcata PSD-ista ? Iti vei sustine in continuare ideile imputite si dupa ce va intra Dragnea la puscarie ?!?
Eu pe 10 Ianuarie 2016, 16:03
#5
E realiatea crunta !
ADEVAR 100 % !

Poate vii si cu ceva argumente mr ovidiu, ca sa te credem pe cuvant !
Valush pe 10 Ianuarie 2016, 15:09
#4
Uite cine vorbeste!
Draga Ovidiu, tu in ce judet traiesti?
Sorin pe 10 Ianuarie 2016, 15:00
#3
adevărat %
NICI NU SE ANDREAPTA NIMIC PANA NU MOARE DRAGNEA
Dl Profesor pe 10 Ianuarie 2016, 14:19
#2
Pentru #1
Dezinformare pentru cetateni . Mi-e scarba .

Scop ? Castigarea alergerilor de catre finantatorul acestei haznale online !

Finantatorul ? Mai are rost sa-l pomenim ? Il stie toata lumea...domnul Claudiu Cracea .

Asa nu se castiga alegerile, stimabile ! Nu veni in fata cu ce n-au facut altii, vino cu ceea ce ai facut tu ! Ai facut ceva ?? Pentru noi, nu pentru dumneata ! Ca pentru dumneata ai facut destule, stim .

Noi nu dorim un primar care nici macar nu se oboseste sa locuiasca in acest oras . Ramaneti in vila dvs din Buc*resti si lasati postul liber pentru altcineva . Cu respect...atata cat mai pot spune ca am !
ovidiu pe 10 Ianuarie 2016, 13:11
#1
site
Decat ineptii din astea puteti?Sunteti foarte inteligenti!Voi ganditi cand postati prostiile astea?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.