Doza de râs - Naidin Silviu, zis Ciovi, de la victima lui Stan Cezar, zis Cezărică, la agresorul lui Tufeanu Bogdan.

26 Februarie 2015, 00:04 | 5449 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Naidin Silviu, zis Ciovi.

Pe lângă scandalurile dintre poliţişti, în Turnu sunt şi bătăi între civili. Bineînţeles, turnenii sunt oameni paşnici, însă unora le place să intre în conflicte sau să fie în centrul atenţiei, apelând la fel şi fel de tertipuri. Unii tineri fac ce fac şi, ca să lămurească unele probleme, recurg la bătaie. Pentru a înţelege fenomenul, va aducem în atenţie un caz de manual. Este vorba de Naidin Silviu, zis Ciovi, care, anul trecut, în luna septembrie,  a fost victima lui Stan Cezar, zis Cezărică, iar în luna decembrie 2014 l-a caftit pe Tufeanu Bogdan Mădălin.  Altfel spus, Ciovi i-a aplicat lui Bogdan ce a învăţat de la Cezărica. Nu ştim dacă la rândul lui Bogdan o să procedeze la fel şi o să găsească pe cineva căruia să-i arate ce ştie. Deocamdată, performerul este Ciovi, un tip care încasează dar care ştie să şi dea la greu.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
nikson pe 28 Februarie 2015, 23:37
#20
cumnatu ciovi
va spun cu mina pe poala ciovi nu e bulangiu asa e el. cum nu a avut prietena a stat mult timp cu cristina bujor .. deci a pupat in poala aproape tot orasu si cartiru odaia, deci ciovi nu e bulangiu apropo acum citeva zile am jucat barbut cu el. si se ruga de mine sa il lipesc cu o nepoata dea mea.
titi pe 28 Februarie 2015, 20:12
#19
ciovi TARANU
ciovi un TARAN mutat la oras cand ia bataie fugu la medicul legist o javra de om
ma gagica nu ai si tu ??? pe 27 Februarie 2015, 19:08
#18
nu ai o relatie la varsta asta???
Nu te a vazut nimeni niciodata cu o fata langa tine,iti plac mai mult baietii,dragule,ai si tu o varsta...orice baiat a avut femei,aventuri....dar tu,nimic...
gagica nu ai ciovi???? pe 27 Februarie 2015, 18:25
#17
esti pe invers???!
Ai aproape 30 de ani si degeaba. Femeie lipsa smile)) sa nu ai si tu o gagica pana la varsta asta???!!! Lasa,ca aventuri toti avem...aici e vb de o relatie serioasa. Esti bulangiu ???
Unknown pe 27 Februarie 2015, 01:00
#16
:))
Stirea care de fapt nu este o stire, nu are nici un sens. E pusa aici ca nuca in perete. Comentariile in schimb pot face subiectul unei tragice comedii despre oameni care traiesc intr-o tara, ii respecta (sau nu) legile, insa nu ii cunosc limba. Senzational site de stiri. Times New Roman e mic copil.
zac pe 27 Februarie 2015, 00:23
#15
sigur
Ciovi este informatorul politiei de ani buni
este smeker sa vorbim d el ?? pe 26 Februarie 2015, 19:31
#14
nuuuuu
Pardon.voi chiar nu stiti,PE CIOVICA -CAP MARE,L A BATUT NORIS,CI NU CEZAR JEG.
Dan pe 26 Februarie 2015, 15:17
#13
Asta e stire ?
De ce anume s-a pus articolul asta aici ? Asta e stire ? Puneti mai fratilor si voi o stire in firea ei.
cezarica pe 26 Februarie 2015, 14:16
#12
ciovi seful meu
Nu am nimic cu ciovi el mia dat sa mananc cand nu aveam ce traiasca familia lui
robert bozian pe 26 Februarie 2015, 14:14
#11
nu va mai luati de fratele ciovi
Pai cum ma e prost? Ca daca se supara va cumpara pe toti. Oricum faceti cat doua cepe degerate
noris pe 26 Februarie 2015, 13:58
#10
ciovi clofnu
Ciovi marele smardoi va dati seama CE smecher e ciovi daca LA batut cezar orfanu. Oricum ciovi si bogdan tufeanu. Amindoi e doua risuri.doi fraieri
Vali pe 26 Februarie 2015, 12:52
#9
Este un prost ciovi
Este un mare bețivan care își ia palme pe unde se duce, credeți mA. Face ai el arde pe bani putin. Gesturi ieftine. A rămas blocat pe bătăi asta nu e smekerii, taran direct e omu. Nu l înghite nimeni din oras pe omul asta. E vai de capu lui. Ce exemplu sa fie asta???????
alex pe 26 Februarie 2015, 12:50
#8
pt titus
Din punctul meu de vedere Ciovi este un baiat la locul lui si cu capul pe umeri, fata de gasca de lichele de la b&w ! Nu vreau sa schimb parerea nimanui, dar eu si multi alti cunoscuti avem o parere buna despre el . Cat despre alte personaje ma abtin sa mai zic ceva...
pt tufeanu pe 26 Februarie 2015, 12:05
#7
articole comandate
acest mamut cu trasaturi de om caruia nu ii ajungi la nas nici daca te urci pe g-uri merita incins grav. Prea si-o cauta cu lumanarea. Poate o sa dai de unu sa iti rupa capul cu adevarat, nu cum a facut ciovi . Figuri pe burta goala
Titus pe 26 Februarie 2015, 11:39
#6
alex
Ai sictir cu derbedeul de Ciovi,nu este nicio invidie pe un scandalagiu si retardat ca el.Tti cei ce il stiu sunt de aceiasi parere cu mine.Comparativ cu fratele lui,care este un om serios, asceasta lichea de Ciovi nu merita sa te cobori la nivelul lui.

alex pe 26 Februarie 2015, 09:50
#5
invidia e mare
Asa e cand un om incepe sa se ridice pe spatele lui. Toti ceilalti din jurul lui il invidiaza. Ciovi este un baiat prea destept si prea finut ca sa regaseasca in asemenea subiecte care nu ii fac cinste ! Daca fata in fata nu putem sa ii facem nimic, hai sa scriem comentarii rautacioase cu nume fictive poate asa ne putem arata si noi muschii. Generatie c*rajoasa doar cu tastatura in mana...
CEZARICA NASUL lui CIOVI pe 26 Februarie 2015, 06:37
#4
CIOVI ZMARDOIU
IN septembrie cand s-a intamplat cu CEZARICA a avut mare noroc .Dar va veni o zi candi isi va gasi adevaratul NAS aceasta JAVRA DE OM,care acuma mi la batut pe BOGDAN.Autoritatile inchid ochii,fiind depasite de incompetenta,dar si de spagile care le primesc de la CIOVI(baiatul bijutierului).ORCE NAS ASI ARE NAS, asa spune un vechi proverb ROMANESC.
Sorina pe 26 Februarie 2015, 06:14
#3
Oare ?
Treba asta cu mardeala lui Tufeanu era normala,prea o cauta cu luminarea .Ciovi este un baiat cuminte si rusinos.



isi ia bataie pe unde merge pe 26 Februarie 2015, 00:52
#2
nu ai loc sa iei un pumn de el
Gesturi ieftine dar bataie isi ia la ordinea zilei
j**uuuuuuu pe 26 Februarie 2015, 00:49
#1
tzaranuuuuuu
Ba esti intre doua dar nu te ploua. Una este cumnata smile))))))
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.