Doza de râs - Bombonica economista, sună ca naiba.

29 Decembrie 2014, 00:02 | 4652 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Familia Dragnea.

Prima doamnă a judeţului, Bombonica Dragnea, sotia jupanului Liviu Dragnea, are pregătire superioară în domeniul economiei, fiind unul dintre cei mai mari economişti din istoria judeţului. Bombonica economista se potriveşte ca nuca în perete. Oricât ar încerca  să parvină, ciocoii trebuie să ştie că nu poţi să faci din cal armăsar. De aceea merge atât de bine economia judeţului, fiindcă bomboanele au ajuns să facă economie. Soţia vicepremierului şi-a obţinut diploma la o fabrică de diplome din Alexandria. Nici nu se putea în alt mod, pentru că, nu-i aşa?, prima doamnă a judeţului nu trebuie să muncească, dumneaei porunceşte şi are tot ce vrea.

Bombonica şi-a tocit coatele să înveţe tainele economiei ca să ajungă economista la Hotel Turris Turnu-Măgurele. Scopul acelei diplome a fost faptul că ditamai baronul roşu se făcea de râs cu o soţie fără studii. Oricum, constient de "valoarea" Bombonicai, Liviu n-o scoate in lume. Trebuie menţionat că solarul de la Giuvarasti a produs mai mulţi bani decât hotelul condus de Bombonica. Până la urmă, cu ce se ocupă un economist la Hotel Turris? Din câte se aude, în hotel au loc şedinţe de spiritism, vrăji, bobi, etc. Probabil ca doamna Bonbonica numara bobii, sa-l vada pe Liviu scapat de DNA. Nici vorba, doamna!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.