Doza de râs: Bucurie pentru muncitorii de la Donau Chem Tr. Măgurele - Ioan Niculae vine cu leii (poate şi elefanţi).

25 Noiembrie 2014, 00:03 | 3189 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae vaneaza elefanti si lei. Salariatii Donau Chem se multumesc sa-i admire trofeele.

Muncitorii de la Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele au mari probleme, din cauza salariilor restante. Cum sindicat nu mai există decât pe hârtie, drepturile muncitorilor sunt plătite când vrea patronul, nu când sunt datele de plată din contractul colectiv de muncă. O veste bună a apărut în eter şi credem că va mobiliza muncitorii chimişti turneni. Ioan Niculae, atunci când a auzit că salariaţii vor lei şi iar lei, s-a gândit să le îndeplinească dorinţa. Din Africa, unde vânează destul de des, Niculae a adus vreo câţiva lei, astfel că muncitorii vor fi primiţi în incinta combinatului chimic cu o mare supriză.

Probabil că unii lei vor fi împăiaţi, însă credem că vor fi şi câţiva vii. Nu ştim ce hrană le dă Niculae, însă sperăm că leii nu vor avea la meniu chimişti turneni. Cu toate că, dacă mai fac grevă, Niculae se va gândi şi la această soluţie, să scape de capii revoltei mai uşor. Dacă muncitorii persistă în revendicări, le va aduce şi elefanţi, că doar nu degeaba a plătit vreo 50 000 de euro să-i trimită unul împăiat la Zimnicea">Zimnicea. Nu contestăm ce face Niculae cu banii personali, însă ar trebui să fie mai rezervat, având în vedere că nu-şi plăteşte salariaţii cu lunile. Oricum, cât de curând, Niculae va spune chimistilor turneni: lei aţi vrut, lei v-am dat.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
RODICA pe 26 Noiembrie 2014, 14:06
#3
Unde sint BANII ?
O sa va dea Nicolae exact ce a iesit din elefant atunci cind l-a impuscat.In citeva zile se opreste combinatul si o sa mergeti sa adunati fier vechi de pe cimp si de pe la UVCP.
Puscarie! pe 25 Noiembrie 2014, 13:45
#2
scrie p tine tata!
sa dai inapoi statului aia 120 d milioane d euro cand ai primit gaze la pret mai mic. o sa te duci si tu la fel ca voiculescu ala care s credea mare cacat. sunteti doar niste putreziciuni tu si voiculescu si ti**nu care a furat cfr-u si dragnea si nastase. tzara asta nu are dusmani. singurii dusmani ai tzarii sunteti voi putregaiurilor! o sa muriti, o sa va manance viermii si o s s pise cainii p mormantu vostru... macar d v-ar lua dna-u averile furate sa junga inapoi unde e nevoie la sanatate, la scoli, la justitie.
un turnean pe 25 Noiembrie 2014, 07:01
#1
doi si un sfert ce face?
Nicolae a fost la vanatoare in Africa cu politistul-fost jandarm Petrica Bogdan care in prezent este sef la arme si munitii in cadru IPJ Teleorman.

Baietii de la doi si un sfert sper sa-si faca datoria si sa informeze pe cine trebuie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.