Doza de râs: pompierii turneni au salvat două capre. Bravo lor, bravo curajoșilor!

29 Octombrie 2014, 11:00 | 4168 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Capre cocotate in copac.

Detaşamentul de Pompieri Turnu-Măgurele este un loc unde curajul se simte acasă. Sirenele maşinilor se tot aud prin oraş, un lucru normal într-o societate modernă. Una peste alta, avem numai cuvinte de laudă la adresa pompierilor, nişte tineri zvelţi şi supli precum în filmele americane mai găseşti. Mai zilele trecute,  un comunicat de presă ne anunţa o mare reuşită a pompierilor turneni: aceştia  au acţionat cu echipamentele de salvare pentru scoaterea a  două capre ce căzuseră într-o fântână părăsită pe DN 52. O, Doamne, ce curaj pe bieţii oameni! Să te lauzi cu aşa ceva în presă, este dovada că până atunci s-au salvat pisici, papagali şi poate o capră, dar niciodată două capre. E ceva senzaţional ce merită notat în cărţile de istorie. Capra, lupul şi cu varza poate fi o lecţie pentru pompierii turneni. Să salvezi două capre nu este la indemâna oricui. Trebuia filmată operaţiunea şi dată la ştiri. Oricum, aşteptăm numele pompierilor eroi, să îi ştie turnenii şi să-i felicite.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Eu. pe 30 Octombrie 2014, 17:32
#3
.
Sa iti dea Dumnezeu tie, celui care a scris, pompierii si salvarea in fata casei tale!
TURNEANU L U I pe 29 Octombrie 2014, 20:37
#2
Pompier
IUBITI SI ""NECUVANTATOARELE" SI SA NR IUBIM ASA CUM NE IUBESTE SI BUNUL DUMNEZEAU pe noi pacAtosii !. bai da NU VEDE NIMENI DE LA PRIMARIE ---- CA O NESIMTITA Mare Scula cu "acoperire P.D.L." LIGIA DRAGOMIR DE LA S.C.LOCAL URBAN

cand primeste bani de la contribuabili S.C. "UNA SCRIE PE CHITANTA" insa D-na rotunjeste fara sa dee si REST.....,d-le PRiMAR Danut, d-l Director Cornel C.,d-na CONTABIL SEF Cocosila P. Noi nu va intelegem, ce "schimbare " ?....,si totusi dupa ALEGEREA PRESEDINTELUI,cade si CAPRA BALTATA adica Ligia D, sccula de PROCUROR, care aduna persoane fara aparare pentru ai INTIMIDA,cu ocazia la INTRAREA IN CASIERIE (EU AM COPILUL JUDECATOR "la C.S.de JUSTITIE")Vezi cu CINE VOTEZI."NU CU Victor PONTA."..d-le Primar ce spuneti ? Uitati de P.D.L.-ista cu tupeu. Banuim ca are si din interior O SOPARLA cu doua picioare..... sau Este mai multe?

nebunusatului pe 29 Octombrie 2014, 17:59
#1
pompierii...
Lasa ca e bine de acel sarman care ar fi plins amarnic daca pierdea acele doua animale, nu stiu daca e ceva de ris in asta ...felicitari pompierii...iar cine-o ride sa stea capra ... smile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.