Doza de râs - Senzaţional!! Nicu Procopiescu, pupincuristul ideal. ( FOTO)

28 Octombrie 2014 | 4150 vizualizări | 12 comentarii
Nicu Procopiescu, pupincuristul ideal.
Nicu Procopiescu, pupincuristul ideal.

Tot am scris despre pupincurişti, căţei, lingai şi alte specii de oameni de paie ai lui Dragnea, dar  nu era de-ajuns, fiindca nu aveam o imagine elocventă, care să  lămurească pe oricine cum arată aşa ceva. Iată că putem să vă prezentăm lingăul perfect, creat de Dragnea şi Mohanu. În  fotografia alaturata avem trei dintr-o lovitură. Dintre ei se detaşează Nicu Procopiescu, un specimen cum nu se poate mai bun. Numai un copil poate privi aşa, atunci  când i se spune o poveste sau când vede ceva spectaculos. Se ştie cine este N. Procopiescu, de aceea vă lăsăm să priviţi fotografia, pentru că nu mai este nevoie de cuvinte.

 
 
 
 
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Cuclea pe 29 Octombrie 2014, 17:32
#12
nasului meu,Proco
Ce figură de Guţă manelistul ai, Proco !
Miki Mouse pe 29 Octombrie 2014, 16:11
#11
Un Taran cu capu mare si sec
O sa pleci inapoi la Moldoveni de acolo de unde ai venit.O sa faci acolo campanie eletorala lu Dragnea cat vrei si cu cine iti place.Mai bine vezi ca esti bolnav si viata e sc*rta.Dumnezeu nu doarme si asta e valabila pentru toti astia ca tine.
Praporgescu pe 28 Octombrie 2014, 23:19
#10
Are fata de oligofren
In c*rand va disparea asa cum a aparut.Astept sa veniti intre turul 1 si 2 sa ne spuneti cu cine sa votam.O sa va rupem picioarele si gura aia cu care ati mancat rahat de ani de zile.E valabil si pentru prostul de Cornel Cone.DNA-ul sa fie cu voi.
Un crestin onest pe 28 Octombrie 2014, 16:44
#9
Mai crestine
Am gresit,probabil,dar asta numai din dorinta de a-ti raspunde cat mai repede.Raspunzi exact ca la Antena 3 si te faci ca nu ai inteles mesajul.Si sa nu uit,mie imi place si sunt pentru justitia care se face pe pamant,nu in ceruri.Cel mai bine ar fi sa coborati si voi pe pamant si sa vedeti cu adevarat ce se-ntampla.Hai sa fim mai atenti la ceea ce facem si pe cine sustinem ca sa nu cadem de pe hatrta lumii.Incaodata,dreptate pana la capat!
nae pe 28 Octombrie 2014, 16:18
#8
Proco .....un lingau
Proco un analfabet de moda ...Modoveni-Islaz.

Din cate stiu lucreaza la Bac pe post de lingau!!!!!
uffugug pe 28 Octombrie 2014, 15:48
#7
pt. 6#
Daca tăceai...

La randul tau ai maltratat gramatica, fir-ar ea a dracu' de limba străină!
Un crestin pe 28 Octombrie 2014, 15:12
#6
Pentru 4# si 5#
Pentru #4 : bine ca incerci sa ii inveti pe altii cuvinte care tie iti par interesante (mie nu), dar nu stii sa scrii corect gramatical... "Cea ce simt" :( trist . Stii, cand incerci sa pari ceea ce nu esti ..

Eu zic ca fiecare va raspunde pentru faptele lui in fata Judecatorului Suprem . Judecatile de pe pamant nu ma impresioneaza deloc. Chiar deloc. Asa ca sus, nu o sa raspunda cracea pt voi, veti raspunde voi ... voi pt ale voastre, el pt ale lui, ponta pt ale lui, eu pt ale mele etc. As aprecia asa mult daca as stii ca faceti taraboiul asta dintr-un spirit civic c*rat si total dezinteresat, insa, stim cu totii nu ? Stim cine raspunde aici si stim si de ce. O faceti strict pt voi si interesele voastre personale. Asta ma dezgusta .
Un crestin onest pe 28 Octombrie 2014, 14:28
#5
pt un crestin fara de Dumnezeu
Si ca tot veni vorba de Procopiescu sau cum ii spuneti voi,Proco,il cunoasteti?Eu,din cate stiu si am auzit,este un om om care se exprima foarte greu si fara nicio idee.Ce pregatire are,politica vreu sa spun?Apropos,daca dispare Dragnea din "Politica PSD",dispareti cu totii.Si mai incet cu barcuta noastra,ca este dintr-o esenta mult mai tare si mult mai trainica decat a voastra.A voastra a luat apa rau,cu tot cu "Fa,Doino".Viata si realitatea ne vor da dreptate!Oamenii se mai schimba,copiii se maresc si mai invata,iar toate aceste fapte traite ne arata cine este in masura sa ne arate calea pe care trebuie sa mergem.IN NICIUN CAZ,PROCO!
Un crestin onest pe 28 Octombrie 2014, 14:08
#4
pt.crestinul fara de Dumnezeu
In schimb,tot ceea ce vreau sa va spun eu si cea ce simt,este uimirea cu care incercati intr-un mod cu totul disperat,sa aparati in continuare pe coruptii dovediti.Nu cred ca tocmai dumneavoastra sunteti in masura sa spuneti de cine va este mila si de cine nu.Mai bine i-ati intreba pe cei care au fost obligati sa puna in vitrine poza unuia despre care ei nu cred ca ii reprezinta.Oamenii bolnavi si chinuiti din jurul nostru,de care vorbiti cu atata emfaza(uite ca ai mai aflat un cuvant),sunt chiar cei chinuiti si batjocoriti de cei care se buc*ra in fotografie.Pana una alta,avem o justitie pe care o vedem prezenta in ultimul timp si, in care credem,pana la cea divina.
van hallen pe 28 Octombrie 2014, 13:02
#3
pt redactie
Mai interesati-va. Mai nou se cheama Nicu Pupinc*rescu.
Caraiman Aga pe 28 Octombrie 2014, 12:50
#2
Sunt multi,din pacate......
Sarmanul asta de Proco,se asterne "pres" la mai multi,servil din fire, este in stare sa pupe in dos pe toti cei ce sunt sefi.{Dopu-CUCLEA,Cone )

Un crestin pe 28 Octombrie 2014, 11:46
#1
Mi-e mila de voi, turnu cu stiri
Tot ce pot sa va spun este ca imi este mila cu adevarat de voi ... Sincer va spun . Simt o mila desavarsita ! Incercati sa pareti amuzati de expresia acestui om care nu are nimic anormal . Este un om surprins intr-un moment de buc*rie . Ce e atata de ras ? Barcuta voastra gonflabila se scufunda intr-un ritm alert si incercati cu disperare sa pupati si voi , la randul vostru, pe altii mai mari ca voi .... Ca asta e lumea in care traim pana la urma . Dar, ganditi-va ca va faceti rau voua, in primul rand . Exista o justitie divina, priviti in jurul vostru cati oameni bolnavi si chinuiti exista si realizati ca aveti si voi familii... Publicati sau nu comentariul..nici nu conteaza. Daca voi ati citit, tot e bine...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.