Doza de râs - angajări la combinatul chimic Donau Chem Turnu-Măgurele.

27 Octombrie 2014, 11:00 | 3119 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Societatea economică Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele, cu restanţe record la plata salariillor, a dat publicităţii un anunt că angajează metrolog şi electromecanic. Culmea e că se vor găsi destui amărâţi care vor dori să meargă în combinat. Sărăcia şi disperarea sunt atât de mari în această zonă, încât sunt mulţi care se vor multumi să primească banii la câteva luni. Bineînţeles, concursul este aranjat, iar câştigătorul o sa fie pe placul conducerii. Cei care organizează concursul ar fi normal să spună pe lângă cerinţe şi ce oferă angajatului, pentru că aşa este corect, sau trebuie să se mulţumească pentru că are unde să plece de acasă. Salariul se dă 50%, cu restanţe de două-trei luni, bonuri de masă nu s-au mai dat de un an de zile, iar bătaia de joc este la ordinea zilei. Singurul beneficiu este vechimea pentru pensie, daca se platesc asigurarile sociale. La Donau Chem se vine pentru vechime, salariul fiind doar trecut in acte. Cine vrea să simtă cum este să fii sclav, poate să meargă cu încredere la combinat. Cum s-a ajuns să se trăiască în această zonă!

 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gabi Dimancea pe 28 Octombrie 2014, 15:26
#7
informatie
Nu mai mintiti ca nu s-au luat salariile.Oamenii au banii la zi, la fel si bonurile.
un angajat pe 28 Octombrie 2014, 13:46
#6
ne meritam soarta
la greva trecuta uni au fost dati afara nimeni nu -a zis nimic altii la uree2 au venit de la ora5 si fetele de la ambalare fugeau mai repede ne meritam soarta fratilor, am fost penalizat la ore ca nu am semnat ca nu am fost de cu conducera cool grin
Bunicul lui Ilie de la scularie pe 28 Octombrie 2014, 11:11
#5
Pentru angajatii din combinat
Mai tata am aflat si eu pe lumea cealalta la stiri, prezentate de Diavol in persoana,ca este vai de mama voastra in combinat.De ce nu faceti ceva, noi nu avem cum sa va ajutam de aici.Noi ne asteptam sa ne mai dati si noua din cand in cand cate un colac, dar cum saracia este lucie la voi cred ca vom face foamea.
liniste pe 27 Octombrie 2014, 21:53
#4
doar vorbe
Cind cei de la kellogg faceau greve si proteste, cind s-au retras din sindicat, toti i-ati injurat, ati dat declaratii contra lor.Asa va trebuie acum. Suferiti c-asa va convine.
Florica pe 27 Octombrie 2014, 19:41
#3
muncitor foarte disperat
Pana la urma ne impingeti sa atentam la siguranta voastra si sa va facem rau. Atentie directorilor pe unde umblati. Aveti familii si raspundeti daca se intampla ceva.
unu bula pe 27 Octombrie 2014, 18:54
#2
wola
d-le dir Ban cand vine wola cu bani si bonuri?chiar sunteti depasiti de a rezolva problema salariilor.cata rabdare trebuie sa mai aiba salariatii pentru ca lucrurile se imping la extrem.
Spintecatorul pe 27 Octombrie 2014, 15:56
#1
Un angajat disperat
Sa dea Dumnezeu ca Pelea si Ban sa isi cumpere lumanari din banii nostri. Bai nenorocitilor dati banii ca nu mai avem nici de mancare numai noi stim cum ne desc*rcam. Avem probleme mari si suntem disperati. Va dam foc la masini f....va in gura de nenorociti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.