Doza de râs: La Turnu-Măgurele apa este mai scumpă decât curentul electric.

23 Octombrie 2014, 12:00 | 2206 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Apa este mai scumpa decat curentul electric.

Într-un oraş aflat la o aruncătură de băţ de Dunăre, apa are un preţ atât de mare, de parcă ar fi adusă cu ajutorul cămilelor. S-a ajuns ca, în general, o familie să plătească la apă aproape cât dă la curentul electric, dacă nu mai mult, bineînţeles doar în cazurile fără furturi. Din cauza sărăciei şi a preţului foarte mare, mulţi turneni sunt nevoiţi  sa fure apă. Este tragic, pentru că nimeni nu-şi închipuia că se poate ajunge aici. De ce apa este atât  de scumpă? Din cauza incompetenţei Primăriei, în primul rând, şi a furturilor cu voia Primăriei, care, după cum vedeţi, au pus oraşul pe o pantă de unde cu greu îşi poate reveni.

Actuala conducere este atât de incompetentă, încât dacă Turnu era situat în deşert, până şi din nisip făcea o problemă majoră, astfel că eram nevoiţi să importăm. Continuand in aceeasi nota, s-ar putea ca apa sa fie mai scumpa ca aurul sau macar comparata cu aurul. Se pot  spune multe, insa ceea ce rămâne este preţul plătit de turneni. Dacă nu ar fi de plâns ar fi de  râs.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
dsfa pe 24 Octombrie 2014, 17:37
#1
pai da...
pretul este as de mare pentru a putea sparge strazile in mijlocul iernii.daca nu ar fi pretul asa mare cu ce platesc muncitorii sa faca transee prin oras.stati asa ca vine iarna si incep sapaturile si o sa intelegeti de ce este pretul asta asa de mare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.