Doza de râs: Dănut Cuclea - tace din cauză că nu face.

21 Octombrie 2014, 12:00 | 2625 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Odată cu schimbarea celui care se întipărise în conştiinţa publică drept primarul veşnic, Nicolae Mohanu, se parea ca vom avea un succesor mai plin de vigoare. Dănuţ Cuclea, părea să fie un lucru bun, cel puţin prin tinereţea sa. Din păcate, Dănuţ a înţeles doar că trebuie să fie mai dinamic şi asta face, se plimbă cu Megan-ul toată ziua. Diferenţa majoră  dintre Nae şi Dopul sau Piticul P..no, cum este cunoscut Dănuţ, pare să fie schimbarea secretarei, de la una mai în vârstă la o divă în toată regula.

Referitor la activitatea propriu-zisă, D.Cuclea nu vrea să comunice cu turnenii, preferând să dea impresia că este croit după tiparul tace şi face, numai că tace din cauză că nu face. Mohanu chiar dacă nu a realizat mai nimic, cel puţin mai apărea din când în când la radio Teldrum, unde promitea şi rezolva din gură toate problemele. Ce să spună Cuclea turnenilor?! Puneţi-vă şi dumneavoastră în locul lui Dănuţ şi o să-l compătimiţi. El a fost lăsat pe post de marionetă, să stea pe scaunul primarului iar in spate sunt alţii care îl manevrează.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
yyy pe 09 Septembrie 2015, 18:54
#5
ne meritam soarta
De ce l-ati ales, daca nu va convine de el? Un prost nu devine inteligent daca e asezat pe un fotoliu.
KLUFYO&Y pe 22 Octombrie 2014, 12:03
#4
Urmasul lui Mohanu
Cine putea sa-i ia locul unuia care nu a facut nimic pentru Turnu Magurele?Unul care sa ramana in nota PSD si a proiectelor lui Dragnea.Urmeaza ani foarte grei pentru noi?!
dexu pe 21 Octombrie 2014, 18:32
#3
bai...
eu m-am saturat de primarii astia care nu misca un pai pentru oras.cum ii schimbam fratilor?voi astia de la pdl nu stiti decat sa injurati si sa improscati cu noroi.cei de la pnl nu li se aude gura...celelalta partide nici nu stiu daca exista in comuna turnu magurele. CE FACEM?
turneanu pe 21 Octombrie 2014, 16:19
#2
Danut -prostia pe pamant
Pacat pentru noi turneni ca nu mai este primar Nae Mohanu.

Acest ratat al naturii Danut intruchipeaza prostia,incompetenta si ...tot ce este mai rau pe acest pamant.
- pe 21 Octombrie 2014, 13:05
#1
i
duceti ma copilu ala la gradinita sa se joace
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.