Ultima ora: Mohanu si Vladutu, protestatari cu acte in regula.

21 August 2018, 00:18 | 5954 vizualizări | 4 comentarii
Certificat de protestatar.

Dupa cum se stie, Turnu Magurele este renumit pentru numarul mare de revolutionari. Mohanu, Vladutu, Simionescu, Eli Iagar si multi alti smecheri si-au luat certificate de revolutionar. Protestatarii sunt la moda in aceste vremuri tulburi. Peste cativa ani vor aparea si certificate de protestatar. Bineinteles, cei care vor beneficia de tot felul de avantaje sunt tot smecherii din mafia care a sugrumat orasul. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ilie pe 29 August 2018, 09:56
#4
pt dumitru
esti un mare prost si sarac.
Dumitru si atat pe 21 August 2018, 10:11
#3
DOUA LICHELE ”REVOLUTIONARE”(SIC)!
Mohanu,o jagardea comunista,bagata prin politica vremurilor de catre alte lichele sec*riste,care a pus serios umarul la distrugerea orasului si a furat cat a putut din banul public.Iar Vladutu,ramane un ramane un prost,o lipitoare si un profitor,fara vreo pregatire in tot ceea ce a facut.Astia sunt oamnenii mediocrii in urma carora nu ramane decat praf, saracie si prostie.
Kermit pe 21 August 2018, 07:04
#2
update
L-ai uitat pe Zorilă, profesorul. Dacă la primii te așteptai, prezența lui Zorilă pe lista rușinii a fost un șoc. Alt măgar cu fata de om cumsecade.
eu pe 21 August 2018, 05:59
#1
o victimă din Turnu Măgurele
https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3792381
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.