Dragnea nu vrea sa plece ca prostu'. Pleaca tineretul in strainatate.

04 Iulie 2018, 22:44 | 7878 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sursa: romanica blues

Din cauza cui s-a depopulat Teleormanul?! De ce pleaca teleormanenii? Din cauza unuia si a prostilor lui. Credem ca o sa plece si Dragnea din Teleorman. Jupanul va pleca in Costa Rica sau la Rahova. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
A. C. pe 07 Iulie 2018, 17:56
#2
Teleorman
Nu.i mai purtati voi de grija lu dragnea unde pleaca stati linistiti ca o intinde el pe undeva sa se puna la adapost cand o simti el ca se strange lațul. E prea versat si are prea multi bani ca sa cada la puscarie. Isi ia talpasita printr.o vreo tara cu care Romania nu are acord de extradare, o sa traim si o sa vedem. Oricum pesedeul a avea mereu voturi de la pensionari ca le.a marit pensia, dar nu.i duce capul sa faca si o socoteala la sfarsit de luna sa vada ca platesc mai mult pt scumpirile de energie, gaze, apă, gunoi, taxe si impozite, paine etc. Cu o mana le.a dat si cu 3 le.a luat dat sunt atata de comunisti ca nu.si dau seama...bietii se ei inca il invoca pe Ceausescu cand stateau 3 zile la coada sa.si incarce butelia si luau painea pe cartela...asa si cu dragnea, sa.i fie lui bine si sa aibe el averi impresionante si multimea sa moara de foame...
angelo pe 05 Iulie 2018, 17:05
#1
a
De ce Costa Rica? La jilava nu-i place? acolo e locul lui. cheese
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.