Gata, s-a terminat! Locurile de munca nu mai sunt o problema la Turnu Magurele.

21 Februarie 2018, 00:09 | 13053 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Locurile de munca nu vor mai fi o problema la Turnu Magurele.

Dupa ani de eforturi, conducatorii au reusit ceea ce parea imposibil. Depopularea este rezultatul muncii depuse de cei care conduc aceasta zona. Din anii liceului, tinerii isi fac planuri sa plece din Turnu Magurele. In cativa ani nu o sa mai fie nevoie de locuri de munca pentru ca orasul va fi dus la groapa. In felul acesta, conducerea orasului a rezolvat una dintre problemele mari. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
EU pe 22 Februarie 2018, 11:51
#4
Cui să dea răspundere?
Tot tineretul pleacă la Buc*rești sau prin străinătate, părinții lor aflați în putere (50-65 ani) se duc și ei după copii să-i ajute pe unde sunt, mai rămân aici bătrânii neputincioși și asistații social. Și câțiva bugetari, care și-ar dori și ei trăiască într-un oraș mai dezvoltat, dar din comoditate/neputință nu vor să iasă din starea de amorțeală în care se află.
viitorul pe 21 Februarie 2018, 16:53
#3
se strange latul
o sa vina si scadenta, cand cuclea et comp or sa raspunda pentru felul in care au dus orasul!nimic nu merge,tinerii au plecat spre alte zari! cine a mai ramas in oras?
Las-o ba ca merge asa.... pe 21 Februarie 2018, 10:44
#2
Afaceri dubioase pe bani statului
Care doriti sa mai aflati ceva interesant si poate ca se desfasoara in mod ilegal ....o masina a PRIMARIEI se deplaseaza mereu catre Rosiori de Vede dar sa vedeti cum se fac afacerile iau schimbat numerele de inmatriculare sa nu se mai stie a cui e masina si se poate ca cineva sa aibe o afacere in Rosiori ...daca vreti sa va convingeti si sa filmati mergeti acolo unde banuim ca este surprinsa si pe camerele de supraveghere din PECO de la FANTANA ANDRONEI...deja multi clienti din Peco au observat acest lucru....ATENTIE ...poate o surprindeti in trafic si poate sa o si opriti pentru un interviu cu ce treaba mereu la ROSIORI DE VEDE...chiar s-ar dorii sa se stie a cui e afacerea ????
SRT pe 21 Februarie 2018, 09:19
#1
ASTA A FOST DORINȚA PSD
Este foarte probabil ca si cei ce vor duce orașul la groapă,să meargă în aceeași direcție,cu aceeași destinație.Este doar o chestiune de timp.După toată acestă batjoc*ră la adresa cetățenilor,în mod cert va veni și factura de plată pentru dezastrul la care s-a,,muncit,,timp de peste 25 de ani.Toți cei care au contribuit la acest jaf trebuie sa fie pedepsiți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.