Viitori puscariasi pentru prostie, nu pentru hotie: Adrian Gadea si Danut Cristescu.

08 Decembrie 2017, 23:49 | 8951 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Viitori puscariasi pentru prostie, nu pentru hotie: Adrian Gadea si Danut Cristescu.

Adrian Gadea, un prost cum nu s-a mai vazut pana sa apara el pe scena. Danut Cristescu bate recordul lui Gadea pentru ca este prost din nastere. 

Este strigător la cer că deși Consiliul Județean Teleorman a fost notificat de către DNA pentru a se constitui parte civilă în dosarul 'Tel Drum-Liviu Dragnea', deși prejudiciul este de 31 de milioane de lei, aceasta instituție nu a făcut demersurile pentru recuperarea prejudiciului.

Procurorii DNA i-au acuzat de prostie in forma calificata si organizata. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Mariana pe 12 Decembrie 2017, 17:58
#5
Plimbari pe bani statului
Pai acum astia de laj udet nu au decat sa se plimbe toata ziua si sa ne si anute unde au fost ei zilnic si ......au luat masa .....cand la scrioastea cand la baneasa cand prin alexandria mai le ia si pe alea dupa ei sa aibe .......cu cine sa stea la mesele festive prin diferite comune credeti ca ne intereseaza pe unde mergeti voi....daca nu rezolvati nimic cu viata si traiul cetatenilor va plimbati degeaba...e ultimul vostru mandat ...Teleormanul sa cam saturat.....pacat de oameni care si-au dat votul prin amagiri ...
Initiativa Civica pe 10 Decembrie 2017, 00:50
#4
CUM SĂ ACOPERI UN JAF POLITIC DE 6,5 MILIARDE DE EURO
Curtea de Conturi, condusă de subordonaţii lui DRAGNEA, Mihai BUSUIOC şi Florin TUNARU, va “ancheta cu profesionalism”, aproape miliţienesc, jaful de 6,5 miliarde de euro, de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi direcţionarea către clientela politică a acestui morman de bani din Programul Naţional de Dezvoltare Locală.



Asemenea poliţiei din jungla sud-americană care protejează traficanţii de droguri, CURTEA DE CONTRURI SE VA TRANSFORMA DIN GARDIANUL APĂRĂRII BANULUI PUBLIC ÎN APĂRĂTORUL CEL MAI ÎNFOCAT AL JEFUITORILOR BANILOR ROMÂNILOR.



Sevil SHAIDEH şi Adrian SLUGADEA se pregăteau să jubileze… Din fericire, DNA …….https://www.facebook.com/InitiativaCivicaRomania/

Asta pe 09 Decembrie 2017, 15:31
#3
Este buna
Daca vor sa se constituie parte civila se constituie. Se va stabili la proces daca a foat prejudiciat bugetul. Va aberati p aici cu d astea. Dar daca faca ce fac cu justitia? Si atunci o sa foe pe val. Vor acuza ei. Nu va mai dati de mari stiutori ca vorbiti din auzite. Si d asta suntem ca tara unde suntem. Si pe vremea lui Nea Nelu si a lui Constantinescu, Basescu tot romanul se pricepea si se pricep la toate.
R.I. pe 09 Decembrie 2017, 09:36
#2
Fiecare primește după fapte
Neglijența gravă sau abuzul în serviciu nu au dispărut din codul penal.Oricare dintre acești slugoi executanți ai lui Dragnea,se înșeală amarnic dacă cred că vor scăpa.Sau mai mult,dacă cred că-i scapă Dragnea.Vor merge împreună acolo unde le este locul.Și mai mult,banii înapoi și confiscarea a tot ce nu poate fi justificat.
e pe 09 Decembrie 2017, 09:09
#1
Abuz în serviciu?
Uite așa o să mai apară încă un dosar de abuz în serviciu! Dar, bineînțeles, tot statul paralel e de vină că are ceva cu ei!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.