Ultima ora: Adrian Gadea este derutat - Liviu Dragnea l-a pacalit cu legea.

26 Septembrie 2017, 00:50 | 7279 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ultima ora: Adrian Gadea este derutat.

Cel mai cunoscut maimutoi al jupanului nu stie ce se intampla si de ce. Adrian Gadea stia ca legea o face stapanul lui, cand colo, ce sa vezi! Surprize, surprize!!

Legea Dragnea nu mai e valabila si la nivel national. El semna ce ii spunea jupanul, fara sa stie ca e ceva in neregula. Saracutul este socat, nu stie ce se intampla. Pe asta il acuza si de prostie. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Agitatie pe 29 Septembrie 2017, 10:00
#6
Degeaba
Nu vor pati nimic. ESTE LEGAL CEEA CE AU FACUT. NU ESTE MORAL. Nici ceea ce face Laura nu este MORAL. Am ajuns sa ne uitam ca prostii la televizor(unii la Varan, ceilalti la occidentali) iar in viata de zi cu zi tot saraci suntem, nu se observa NIMIC. Sa se duca la dracu cu toti si cu PSD PNL USR PMP CDR DNA si care mai sunt. Nu vrem palate si masini scumpe, vrem NORMALITATE.

TIM pe 27 Septembrie 2017, 11:10
#5
Vremea lichelelor
Tembelul ăsta,incapabil și slugarnic peste măsură,va ieși din politică așa cum a intrat, pe ușa din dos.Să sperăm că asta se va întâmpla cu toți cei care au stat și încă mai stau în jurul lui Dragnea.
Loret pe 26 Septembrie 2017, 07:53
#4
Prostia se plătește,și încă cum?!
Ehei,băieți și fete,mulți vor face pușcărie doar pentru simplu fapt că i-au suflat în pânze și au semnat legați la ochi,orice act de hoție aruncat de infractorul Dragnea.Unii stau deja prin loc*ri răcoroase,iar alții sunt pregătiți de ceva timp.
raul pe 26 Septembrie 2017, 07:21
#3
neica nimeni
asta nu are nici o vina,un lingau si un neica nimeni pe care nu il cunostea nimeni in oras! urcat pe piedestral de dictatorul sef, reprezentant de seama al ciumei rosii in judet!astia sunt oamenii care conduc tara!?
Dady pe 26 Septembrie 2017, 06:52
#2
Sorecarul Gidea
Prostovanul a stiut de la inceput toata dreaba,a stit care este treaba .Toata lumea din Turnu stia inca de atunci ca toata treaba este pentru hotu de Dragnea.
John Cel Mare pe 26 Septembrie 2017, 05:47
#1
GADEA=DOBITOC
Ady GADEA un DOBITOC ABSOLUT!!! grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.