Liviu Dragnea: “E o lovitură de stat și o mineriadă care urmărește să facem pușcărie dacă furăm”

23 Ianuarie 2017, 21:51 | 3676 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea: “E o lovitură de stat și o mineriadă care urmărește să facem pușcărie dacă furăm”

“Zecile de mii de securiști care ies în stradă vor să introducă tirania legilor astfel încât să nu mai conteze votul milioanelor de români și să facem pușcărie dacă furăm. Vom scoate și noi un milion de oameni liberi în piață… a câte 50 de lei… Vai de curu’ nostru, să ne coste să salvăm democrația din România mai mult decât cina în format restâns cu prietenul meu Donald Trump!”

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Sandu pe 25 Ianuarie 2017, 11:10
#6
Inceput de sfarsit
Dupa Casa Alba probabil urmeaza Poarta Alba.....insa mai are timp sa.si revina...a pornit bine insa dupa cum vedem se pierde pe parc*rs...de unde atata graba?
bebica pe 24 Ianuarie 2017, 23:22
#5
Tanase Scatiu ' din psd
Limbricul asta cu dinti nespalati chiar vrea la bulau ? Ce kakat de merite are taranoiul asta sa se vrea presedinte ? Stai draq jos gloaba fesenista . I-al si pe putoiul de VVP si uscheala dupa ghita .
ZIARISTUL pe 24 Ianuarie 2017, 18:12
#4
ordonanțele lui Dragnea
Proiectul jurnalistic CURS DE GUVERNARE a demonstrat că ordonanța referitoare la grațiere, s-a redactat în cabinetul de la Camera Deputaților, al lui Liviu Dragnea.
familist convins pe 24 Ianuarie 2017, 17:46
#3
Dragnea,lupul moralist
Aoleu! Are dreptate Băsescu,când îi spune lui Dragnea să se mai spele pe dinți. Uitați-vă la dantura lui! Ți se face silă.... Acum vrea să inițieze referendum referitor la definirea familiei. Dar familia lui, care mai este? Gagica aia de 24 de ani, pe care o prezintă ziarele, ca fiindu-i partenera? Uite, cine vrea să ne dea nouă lecții despre familie! Tocmai Dragnea..........
x pe 24 Ianuarie 2017, 05:13
#2
dragnea
ca sa se scoata pe el sarpele veninos nu face decit sa scoata de la bahaus sute de criminali si violatori...tilhari...cei pasa...el e pazit de zeci de badiguarzi...pe cind noi votacii si aplaudacii vom pieri cu zile...
Vica pe 24 Ianuarie 2017, 00:41
#1
Disperarea penalilor !
Azi,mâine sau poimâine,cineva trebuie să plătească.Să vedem la primăvară cine atârnă în în cinghel.Dragnea îi dă înainte cu programul de guvernare,cel cu promisiunile cât China,dar uită,încăodată,că România nu e Teleorman.După faptă,urmează răsplata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.