EXCEPTIONAL!! ULUITOR!!! Mare descoperire la Turnu Magurele.

02 Ianuarie 2017, 11:15 | 4845 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
EXCEPTIONAL!! ULUITOR!!! Mare descoperire la Turnu Magurele.

Un sustinator PSD a descoperit pe propria piele faptul ca victoriile politice nu tin de foame, mai mult victoriile zdrobitoare aduc saracie si depopulare.

Tot poporul pesedist va beneficia de aceasta descoperire.  S-ar putea ca promisiunile si victoriile sa iasa prin piele mai ceva ca o intoxicatie. Vaccinul din campanie este valabil doar 30 de zile. Cel mai rau este ca injectia se face numai in apropierea campaniilor electorale. Cine are pile, relatii, cunostinte poate sa mearga la sediul PSD si li se mai administreaza cate un sirop. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
satanASA pe 05 Ianuarie 2017, 16:08
#12
franchestain
Hai treci pe Turnati aici sa ne duelam. Ca aici nu ne vede lumea secatura ce esti LOL .
franchestain pe 05 Ianuarie 2017, 10:38
#11
chiar atît de tînpit sa fi sa nuti dai cu sama ca esti 1 din idioti lu marele Tutea?!?
pai cine boteaza cu comunisti care la terminat pe el,ca Socialismu românesc îi Comunism direct,lake kreponat daca cumva esti si orb afar de fraer si nai bagat cu sama ca pîn si membri lui îs vechi comunisti???

Faptu ca PSD face legea si din el,Draqnea face ce vrea,nuti suna a unic partid si unic conducator? Nuti miroase,sugaciule a danf de pui de dictatura,macar de partid? Acus întelegi cares idioti lu Tutea din 18 milioane de votanti?

Ma explic,tuga ce esti: Dreapta spune deschis: "Noi suntem Elita,Înstariti,Bogati"---Stînga zice: "Noi suntem duneavoastra: Saracimea,Calicimea,Prostimea agricola si Fraerimea muncitoare.". Care din ei zice adevaru? Stînga care te minte cai saraca ca tine sin realitate i mai bogata ca Dreapta? Numara baroni locali siai sa ramui ca bou la poarta 9 cînd tior iesi mult mai multi de la Stînga decît de la Dreapta.Capisi bro acus treaba cu "un adevar spus pe jumatate..." si cu minciuna PSDista?

Brrr,piei dupaci satana mica ca prea esti proasta.Amin!



satanASA pe 04 Ianuarie 2017, 23:15
#10
franchestain
Soarele si onanismul, intareste organismul LOL LOL .

Si o mai dai si in Tutea. Vezi pentru cine zice ca a facut parnaie Tutea asta LOL .Cat fdespre Munteanu, eu cunosc doar un doctor cu numele asta kiss .
franchestain pe 04 Ianuarie 2017, 22:06
#9
frumos satanASA,asa te vrea comunisti,sa muncesti mai mult decît normal
finca "noi muncim,nu gîndim" si finca "munca la creat pe om,da nici laba nu la omorît". tongue laugh snake.Regleazati limba bine si beleste mari ochii ca de nu...stii tu. wink.Mai citeste despre saraca Tara mea bogata ca sa afli adevaru despre durerea ei si despre ciuma care a infectato.

ÎNLATURATA CAUZA,DISPARE EFECTU,frate,nu invers.Asa ca citind si analizînd cu troaca c*rata,far alcol si fara stupefiante,poti sa resolvi usor ecuatia asta cu o singura necunoscuta si dupaia o sa te acuze si pe tine lumea ca esti PNList,chiar de nu esti PNList,ci doar faci parte din tabara lui Isus carea zis asa:" Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu".

Si nu uita frate: "un adevar spus pe jumatate,îi o mare minciuna"-Marian Munteanu,în prefata lucrari despre Petre Tutea,"Între Dumnezeu si Neamu meu".Acus ma ntelegi de ce nu pot fi PSDist? rolleyes

Amin!
satanASA pe 04 Ianuarie 2017, 17:54
#8
pentru franchestain
Hai merci de caracterizare franchestain.Esti si tu un boss PNL ist LOL LOL. Ma scuzati, dar nu am vrut sa supar geniul din tine. Laba iule care esti LOL. Promit ca voi munci mai mult sa castig cei 70 de ron sa vin sa votez si nu voi face belele ca sa ajumg la parnaie. Asa ca hai Liviuta, baga material. LOL LOL LOL.

P.S. - suge acadeaua franchi LOL LOL
franchestain pe 04 Ianuarie 2017, 11:03
#7
satan ASA
astai aproape toata forta penalilor,ca de cînd sa descîntat mormintele asa cum vam povatuit io,na mai prea votat morti vii si chiar daca aparura flotanti-plutitori,mai mult de 4 milioane de tînpiti PSD nu mai sunteti,stimate pesedisto-neocomunist,din peste 18 milioane de Români cu drept de vot.

Sa ziceti badaprostesti ca na iesit Românii mei la vot,ca sa sictirit datîta gigodism politic si prefera sa va lase pe voi sa traiti în raiu PSDist si sa plece ei în iadu ocidental.

Cine stie,poate pîn la alegerile presidentiale reusesti sa ten bogatesti cu 70 de roni ca sa poti sa botezi,ca vaz cai limba de pîrnaias sis sigur ca dai cu botu,nu doar cu votu,la penali neocomunisti.Iar daca tot afirmasi ca Draqnea "a castigat deci are tot dreptul sa faca ce vrea",atuncea sa tio traga peste tot,nu doar la bot,daca tot nai 3 miare jumate sati scoti diploma de Ghica.Pasol na turbinca,satane.Doamne ferestene de satan ASA,Doamne ferestene de satan ASA,Doamne ferestene de satan ASA.Amin!

ASA pe 03 Ianuarie 2017, 20:01
#6
Pt Ilie de la ce vrea el si Bravo
niste lab gii. Exact ce am vrut sa subliniez. Va fu e pe voi de ce nu au votat unii. Atata va duce,atata puteti. Banii mei nu imi zice nimeni cumn sa ii cheltuiesc(cum nici voua nu va zice nimeni). Ca daca va fura unu 1 leu urlati ca din gura de sarpe. Cat despre lanturi ce sa va zic, ele au fost inlocuite de arestul la domiciliu. ILIE stie tongue wink
Ilie de la scularie pe 03 Ianuarie 2017, 08:41
#5
@ASA
Tu faci un joc pervers. Sau, esti unul dintre cei despre care Voltaire a spus ca nu pot fi scosi din lanturile pe care au inceput sa le iubeasca.
Bravo 2 pe 02 Ianuarie 2017, 20:53
#4
Asa bine iti merge
70 ron nu ai avut dar spui ca iti merge.Idiot cu 2 clase mai mult decat trenul!
ASA pe 02 Ianuarie 2017, 16:27
#3
2
Acum nu se mai respecta Constitutia? Daca roamnii au vrut un hot, sa l lase sa guverneze. Nu ca stai ca sa vezi. A castigat si asta este. Gao-arilor. Ce mandra si ce demnna este Laura, pai 4% nu este plagiat? si aia nu au avut trupeu sa spuna ca ii baga asta la zdup. Mai rau ca pe vremea lui Ceasca.
ASA pe 02 Ianuarie 2017, 16:24
#2
am vrut sa stam acasa
Unu care nu a votat.

Da ce Pu[A mea va freaca ma pe voi ca nu am votat noi.

Este dreptul meu de a nu ma prezenta. Eu imi vad linistit de treaba si imi merge. Muncesc si ma desc*rc cum pot. Voi visati ca va facea PNL ul si va dregea Iohanis. In tara asta doar de arestari si de coment uri pe FB. In rest nimic. BA DA NIMIC. Si daCA IESEAM LA VOT, TOT CU psd UL VOTAM. dAR NU AM AVUT 70 DE RON SA VIN DE LA bUC LA tr SA VOTEZ.

aSA CA CIOCU MIC CA IESEA PSD UL CU 60% DACA SE PREZENTA LUMEA. nU PE kOVESI SI ALTE ZDRENTE O MAI VOR ROMANII. Sa va darame Dragnea pe toti. Asa hot cum este el, a castigat deci are tot dreptul sa faca ce vrea.
Vaccinatul pe 02 Ianuarie 2017, 13:13
#1
Vai de pielea noastră !
Intoxicație spuneți?E un cancer în toată regula.Nenorocire este că se va metastaza în c*rând.Și nu numai poporul PSD-ist va suferi,ci și cei care au stat pe-acasă,în semn de,,protest,,.Se pare că,de 27 de ani,noi tot protestăm împotriva educației,a civilizației,a prosperității și bunului simț.O să vă iasă,,intoxicația,,si pe gură și pe fund.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.