Programul de guvernare al PSD deja dă roade!

30 Decembrie 2016, 15:04 | 3610 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Programul de guvernare al PSD deja dă roade!

Miracol! Nici nu l-a desemnat bine Iohannis premier pe Grindeanu, că lui Dragnea i-a și apărut a doua piscină pe domeniu.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
AVEM CE AM VOTAT.... pe 03 Ianuarie 2017, 22:42
#13
mare e gradina doamne...
Ce vorbesti aici?discutii?? Pai din 1989, de la lovitura de stat, nu au fost doar "trandafiri?" Au realizat ceva??
alcibiade pe 01 Ianuarie 2017, 09:17
#12
usor baieti
Nu sunt un fan al psd,dar sa nu uitam ca vrem sau nu vrem psd cu Dragnea a castigat alegerile locale si alegerile parlamentare.trebuie sa constientizam ca psd este cel mai mare partid din Romania.sa asteptam sa puna in practica Programul de guvernare si apoi mai vorbim.daca nu realizeaza ceea ce a spus,tunurile pe ei.dar daca Dragnea face?
Moș Gerila pe 01 Ianuarie 2017, 09:05
#11
Ptr noi
Arată ca probabil esti unul cu un bagaj de maxim 10 cuvinte după modul de mahala in care te exprimi si dovada cea mai elocventa ca te tragi din primate, adică sa înțelegi din maimutoi
Bic pe 31 Decembrie 2016, 21:59
#10
Apreciat
Bravo nr 1 daca poti lamurestei si pe cei din Primarie si canalagii lui voinila zis pinguinul ca pe pensionari ii lamureste Popa
Unii si altii pe 31 Decembrie 2016, 20:32
#9
Rusine alegatorului ignorant si slugarnic !!!
Cum poti mai,in aceste zile de sarbatori cam triste pentru turneni,teleormaneni si multi romani,sa spui astfel de vorbe pline de slugarnicie și laude nemeritate?Invingatorii de care pomenesti,sunt calaii nostri,votati de ignoranti si prosti ca tine.Incaodata rusine si sa ai patre de ceea ce ai obtinut de la acesti monstri,nu de ceea ce au promis.Pentru ca nu vor putea realiza nimic din ceea ce au promis,iar noi vom fi si mai saraci dupa acesti 4 ani,de conducere mincinoasa si hoata.
Alegator pe 31 Decembrie 2016, 12:51
#8
Respect invingatorilor!!!!
Trebuie sa-i respectam pe cei care au castigat alegerile adica pe cei din PSD.Stima si mandrie pentru presedintele PSD domnul Liviu Dragnea.
Moș Nicolae pe 31 Decembrie 2016, 11:48
#7
Moș Gerilă,ți-ai arătat măsura valorii!
Dacă site-ul ăsta nu-ți face pe plac,intră pe Știri de Turnu,sigur te vei regăsi acolo.Într-o eră a informațiilor e bine să citești și să culegi de toate,dacă știi unde să cauți.Numai așa poți face diferența dintre o știre,un articol de can can și o diversiune care spală bine creierașul.Întotdeauna,prin aceste loc*ri,vor fi mai mulți săraci decât bogați,și mai mulți ..... decât isteți.Hai,intră pe site-ul preferat.
Turneanul pe 31 Decembrie 2016, 11:34
#6
Pentru Gigel și Moș Gerila
Gigel are dreptate dar pe Gerila degeaba îl injurați,șefii PDL ( ca din fosta organizație PNL nu mai e nici unul ) în frunte cu Parvulescu și Crăcea nu au urmărit decât sa-l copieze pe Dragnea, adică sa-i i-a locul nu sa facă ceva pentru teleormaneni, vor sa devină noii baroni de aia nu i-a votat nimeni așa ca degeaba le reproșează votanților lipsa de empatie cu partidul lor. Apropo, ați mai auzit ceva de Mara Calista prin Teleorman ?
Claudiu pe 31 Decembrie 2016, 10:50
#5
Kmkz
Sursa kmkz are legătura cu crăce
noi pe 31 Decembrie 2016, 06:36
#4
pt moș Gerilă
să sugi!
Moș Gerila pe 30 Decembrie 2016, 19:37
#3
Tovarasi
Sunteți un site de tampiti, slugoi si cred ca si putin reduși mintal. Poate reușiți sa publicați si știri de interes idioților
Gigel Frone pe 30 Decembrie 2016, 18:26
#2
Județ foarte sărac cu stăpâni super bogați
Bă,da a muncit băiatul ăsta,nu glumă.Bine,l-a ajutat și Petrache,că altfel nu avea bani decât de o piscină.Să sperăm și să ne rugăm ca anul ăsta,să vadă diferența dintre baile din piscine și băile de la dușurile de la Rahova.Iar normal ar fi să-i confiște și ce nu poate justifica.Spun asta și pentru cei ce au lucrat toată viața la stat,dar n-au reușit să-și cumpere nici măcar un apartament din banii câștigați.Dormiți liniștiți,Dragnea lucrează pentru voi!
Noi pe 30 Decembrie 2016, 16:01
#1
deci
Dragnea e unul dintre cei mai mari hoți. Iar când dă de proști, moare de drag.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.