Bomba anului: Autostrada Sudului a disparut din programul jupanului.

19 Noiembrie 2016, 04:38 | 2308 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Bomba anului: Autostrada Sudului a disparut din programul jupanului.

Potrivit programului de guvernare al PSD, vor fi construite cinci autostrazi si un drum expres dupa cum urmeaza: Coridor IV: Constanta - Nadlac, Autostrada Moldovei: Bucuresti-Iasi, Autostrada Transilvaniei: Ploiesti-Brasov-Targu Mures-Gilau- Bors, Autostrada Pitesti-Craiova,  Drum expres: Bucuresti - Craiova - Timisoara, cu extensie la Calafat si Autostrada Targu Mures - Iasi.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Victor pe 20 Noiembrie 2016, 14:19
#3
MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE
Pentru cine are cap sa priceapa.Asa cum a disparut autostrada,asa o sa dispara si pomenile facute de PSD.Motivul,greaua mostenire.Va rog sa tineti minte aceasta postare din 20.11.2016.
Pe surse pe 19 Noiembrie 2016, 18:06
#2
Care autostrada?
Mai oameni buni,ati vazut vreo realizare din toate pe care le-a scos pe gura condamnatul?Votati-l pe acest hot si camarila PSD si ne vom intalni la anul,lafel de saraci si de mintiti.Nu vor putea face nimic,dar absolut nimc,fara crearea unui numar suficient de loc*ri de munca.Hai sa va odihniti bine pana pe 11 decembrie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.