Un PSD-ist a fost exclus din partid pentru ca nu are dosar penal.

28 Octombrie 2016, 22:21 | 2292 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Un PSD-ist a fost exclus din partid pentru ca nu are dosar penal.

Un PSD-ist cinstit din Botoșani, al cărui nume îl vom ține sub tăcere, pentru a nu-i ruina omului cariera de tot, a fost exclus din PSD pentru că, în cei 15 ani de când activează ca politician, nu a reușit să acumuleze nicio infracțiune. Liviu Dragnea, președintele partidului și garantul criteriilor de integritate din PSD, a făcut următoarele precizări: “Am primit semnale din teritoriu că, din cauza unor astfel de personaje, oamenii ezită să voteze cu noi. Nu ne putem prezenta în fața electoratului nostru tradițional cu astfel de indivizi, că părem dubioși. Trebuie să avem grijă ca fenomenul să nu ia amploare și, unde prindem un cinstit, să tăiem în carne vie. Dacă omul vine cu o citație la DNA, suntem dispuși să-l reprimim în partid, nu suntem aberanți.”

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
IuliusMall pe 29 Octombrie 2016, 18:18
#1
Radem,glumim,iar in final...platim
In afara de faptul ca suntem primii la facut haz de necaz,nici nu vad ce s-ar mai putea fura din orasul ala.V-au furat constiinta,c*rajul,demnitatea,si v-au facut sclavii si slugile unor hoti si mincinosi.Ceasul al XII lea va suna in ziua de 11 decembrie.Dupa care,se va aseza in ritm normal,frigul,bezna si desertul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.