Comentariul zilei - Maria: Stiți de ce mergeți la alegeri???

08 Mai 2016, 09:39 | 3239 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Un județ condus de condamnați, pușcăriași și viitori sau actuali penali.

Vă place în ce orașe trăiți? Vă plac candidații pe care urmează să îi votați? Vă place viața pe care o duceți în TELEORMAN? Vă plac investițiile care s-au făcut în oraș? Sunteți mulțumiți de locurile de muncă promise? Copiii și nepoții voștri au un viitor în acest județ? Mai există cetățeni care gandesc și care sunt conștienți de realitatea din acest județ? Asta vom vedea la următoarele alegeri și vom simți în următorii ani ce vor urma. Treziți-vă și votați un viitor mai bun, fără minciună și furt!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
mario pe 11 Iunie 2016, 09:58
#4
UNIRE + REVOLUTIE
Cel mai sarac judet,pentru ca oamenii de buna voie au dat casele si pamanturile aferente celor care ne-au adus la sapa de lemn, mai rau ca in epoca primitiva...

Ei, s-au constituit in "caste","ginte","triburi"...

NE MERITAM SOARTA...PROSTIA SE PLATESTE...
. pe 10 Mai 2016, 05:21
#3
.
De ce ati vandut pamantul magnatilor??? Pamantul este bogatia romanului, atat pe timp de pace cat si de criza... Ne hranim cu ceea ce cultivam si nu murim de foame.Dar, daca nu mai avem o potiune de pamant,suntem nevoiti sa cumparam. Pe ce bani???
x pe 08 Mai 2016, 16:01
#2
x
De acord. Dar, daca toti sunt corupti, pe cine sa votam ???
Vlad turneanu pe 08 Mai 2016, 14:50
#1
BRAVO Turnucustiri.ro !!!!!!!
Fotografia pe care ați lipit-o de articol mă sperie puțin dar,este cat se poate de reprezentativă pentru zona noastră.Indicatorul cu TELEORMAN,seamănă izbitor cu unul din POLONIA anilor 40 pe care scria,lafel de mare și citeț,”Arbeit macht frei”.Cei ce sunt prieteni cu istoria și nu numai,stiu ce vreau să spun.Îmi doresc ca ziua eliberării noastre să vină cat mai c*rand.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.