Comentariul zilei - Un pescar: Genocid pe Olt

30 Aprilie 2016, 16:47 | 8220 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Comentariul zilei - Un pescar: Genocid pe Olt
Genocid pe Olt
 
Zilele trecute cunoscutul clan Puica ptr. braconajul la curent electric a prins un somn de 107 kg pe raul Olt. Sper ca Politia si DNA-ul-ul sa se sesizeze in acest caz si sa ia masuri. Asa cum multi politicieni sunt cercetati in urma unor denunturi si in acest grav caz de braconaj in prohibitie sa se ia masuri. Ganditi-va daca acest peste si-ar fi varsat icrele cati pesti s-ar fi inmultit.
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
dacul zamolxe pe 01 Iulie 2016, 12:31
#12
nesimtire
aceti pseudo meseriasii nascuti peste noapte,nu platesc taxe la stat,si ami mult de atat fura lucrarile adevaratilor meseriasi care platesc taxe.Acestia fura lucrarile scazand pretul,ca de lor le comvine lucreaza la stat pe salarii de peste 3200lei,oare sefii lor stiu de aceste lucruri,sau isi primesc si ei partea.Nedumerirea mea este,cum reusesc aceti indivizi sa autorizeze anumite lucrari ca,lucrari de eletricitate,lucrari de instalatorie,instalatii de incalzire care necesita anumiti autorizatii cum fac rost si cine le semneaza pentru ca ei nu sant nici calificati si nici autorizati sa execute aceste lucrari.Cine semneaza pentru ele,de ce,isi primeste partea.
dacul zamolxe pe 01 Iulie 2016, 12:15
#11
in atentia anaf si dna
in orasul Turnu Magurelesi au facut aparitia asa zisi meseriasi,provenind din randurile pompierilor politiei de frontiera gen Damalan Alexandru si colegul lui Emil care lucreaza la negru,fara autorizatie,fara acte si necalificatii pentru lucrarile care le executa
LICURICI pe 11 Iunie 2016, 10:17
#10
TRAIESC SI EI CUM POT
OAMENII MOR DE FOAME,NU MAI AVEM LOCURI DE MUNCA,SE CHINUIE SI EI CUM POT SA SCOATA UN BAN PENTRU MANCARE...
vasile de la scularie pe 04 Mai 2016, 12:19
#9
Genocid !?
Cuvantul "genocid" se refera la oameni, nu la pesti! Cat priveste braconajul, vinovatii sa plateasca...
Morariu Dan pe 03 Mai 2016, 19:24
#8
sa fie Dino
Ma ar ras cu lacrimi..poate este Dino din italia http://www.rapitorimania.ro/articole/international/recorduri-2015-somn-de-127-kg-prins-la-spinning-10112 ..nu? smile)))))))))))
Gigi pe 03 Mai 2016, 07:52
#7
Macar 2%
Dati din el si lui Obelescu nu il uitati de tot sa manince si gura lui
Vitanescu Constantin pe 02 Mai 2016, 23:37
#6
Pentru Petrica
Domnul Gurita Ionel inspectorul piscicol care locuieste in Magura are sotia asociata cu doamna Nitulescu. Este baiat bun in sensul ca este un pupi inc*rist pentru cei cu care isi face treaba. Sa nu uitam ca este unul din cei mai perversi oameni -umbla cu vorba peste tot.In privinta serviciului de la INSPECTIA PISCICOLA, tot timpul se ocupa de problemele firmei pe care o administreaza, din umbra, SC SACOLIN SRL. Se pare ca are probleme la ANI motiv pentru care nu a mai candidat la Primaria Magura.

Doamna Nitulesc este administrator la firma SC SACOLIN SRL din 2009 iar pana atuci a fost sotia domnului Gurita care se pare ca este functionar public contravenind legii
Petrica pe 02 Mai 2016, 16:23
#5
Carasul periculos de prost ce este
Ore daca inspectorul piscicol Gurita Ionel este strain de aceste lucruri?

Din cate se stie domnul Gurita Ionel a vrut sa candideze la primaria din magura pe listele PNL fiind un prieten si apropiat al domnului Gurita-sotiile celeor doi sunt asociate la firma SC SACOLIN SRL MAGURA,firma care se ocupa de balta de la Rasmiresti-dar in momentul cand lui Nitulescu cei de la PNL l-au scuipat domnul Gurita zis stuca(tot ce se poate rapeste) sa retras din a mai participa la candidatura.
Jmen pe 02 Mai 2016, 14:15
#4
Pestele
Peștele din poza e prins în Italia si are 298 kg. Nu mai aberati pe aici.

Balaki&Sabin; pe 01 Mai 2016, 08:11
#3
Nicu BLONDU
Sa vezi braconaj la balta lui Nicu BLONDU ot Rosiorii de Vede, dezvirginatorul de minore!!!
mafg pe 30 Aprilie 2016, 21:43
#2
Bravo
Bravo lor băieți deștepți prindeți și voi dacă puteți
ariel pe 30 Aprilie 2016, 20:19
#1
politia TN
Politia Transporturi Navale ce pazeste de se intampla asemenea fapte, ca este in competenta lor sa previna si sa ia masuri cu astfel de"criminali"?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.